1/3 anonim válasza:
hány éves vagy? mert tinédzser korban teljesen normális ha gyakrabban kell hajat mosnod mert zsírosabb mint szokott, de ezt általában kinövik a lányok. ha már kinőttél abból a korból, akkor sem baj, hiszen mindenkinek más a hajtípusa, sokat segít ha könnyen zsírosodó hajra keresel sampont, vagy balzsamot, és ajánlom neked a száraz-sampont, mert azzal 1-2 napra kitolhatod a hajmosásokat:) remélem tudtam segíteni!:)
2/3 Hercegnő_: ) válasza:
Nekem,de szerintem sok lánynak is,ilyenkor a tél közeledtével mindig jobban zsirosodik.
Sapit is hamarabb hordok már,fázik a fejem és mostmár nekem is 3.,4. napra mosnom kell,nyáron elég volt hetente egyszer-kétszer.
3/3 anonim válasza:
Igen. Nekem is könnyen zsírosodik a hajam sajnos. Általában én is mindig száraz sampont használok ilyenkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!