Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hátrány, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány, ha egy nő nagyon vagány, jófej, de határozott, okos és magabiztos?

Figyelt kérdés

Általában nagyon gyorsan megkedvelnek a pasik mindenhol, de sokszor csak a havercsaj kategória vagyok. Ami nem feltétlenül baj, mert nekem ez még mindig jobb, mintha boldog-boldogtalan rám mászna, de sajnos sokszor azok is tartanak picit tőlem (mint nőtől), akiket tényleg kedvelek. Gondolom nem ártana néha picit a gyengébb oldalamat mutatnom, és hagynom a másiknak, hogy erősebbnek higyje magát mellettem, csak ezzel a természetemmel mennék szembe.

Van, akinek az ilyen típusú nők jönnek be? (Nem csak egy kósza dgás erejéig?)

2019. jan. 10. 12:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%

Volt, aki abba kötött bele, hogy táncolok (táncstúdióban), vagy abba, hogy futok (egyelőre ez max. 5-6 km), mert szerinte ezek a mozgásformák ártanak, én viszont jól érzem magam, hogy ezeket is csinálom, ezek a tevékenységek hozzám tartoznak.

Volt, akinél az volt a probléma, hogy én egyedül is egész embernek érzem magam, és feltalálom magam, nem egy másik embertől teszem függővé, hogy kezdjek magammal valamit a szabadidőmben, megyek egyedül (azaz ismerősök nélkül, ha épp senki nem akar jönni) buszos csoportos utazásra, futóversenyre, teljesítménytúrára, egyéb rendezvényre, ami érdekel, ő viszont egyedül nem megy sehova.

Nekem nem jött be az ellentétek vonzása, hasonlót kell találni.

2019. jan. 10. 14:15
 22/27 anonim ***** válasza:
46%

"Volt, akinél az volt a probléma, hogy én egyedül is egész embernek érzem magam, és feltalálom magam, nem egy másik embertől teszem függővé, hogy kezdjek magammal valamit a szabadidőmben, megyek egyedül (azaz ismerősök nélkül, ha épp senki nem akar jönni) buszos csoportos utazásra, futóversenyre, teljesítménytúrára, egyéb rendezvényre, ami érdekel, ő viszont egyedül nem megy sehova."

kb. erről szól az a gumiszobás poszt, amit valahol az elején linkeltem: hogy nem a kuki körül forog a világ.

2019. jan. 10. 15:20
 23/27 anonim ***** válasza:
33%

Tetszene, ahogy gyengéd, félős nő is. Nem ezek alapján dől el, hogy tetszik e vagy sem.

32F

2019. jan. 10. 19:12
 24/27 anonim ***** válasza:
74%
Előny.
2019. jan. 10. 19:33
 25/27 anonim ***** válasza:
63%

"gyengébb oldalamat mutatnom, és hagynom a másiknak, hogy erősebbnek higyje magát mellettem"

Ezzel a fa sszaggal etetik maguk az eroszakos nok, akik erosnek hiszik magukat. Valoszinuleg te nem egyszeruen vagany vagy, hanem minden helyzetet dominalsz. Ez egy boduletes hazugsag, hogy gyengenek kell lenned, pusztan hagyni kell neha a masikat is levegohoz jutni. Egy talalkozas ne egy performansz legyen, ahil magadat csillogtatod es fiu maximum kozonsegnek van ott.

Egy kicsi visszafogottsag valoban nem artana, de nem abban az ertelemben, mint ahogyan te azt hiszed. Nem kell se leereszkedned se kifordulnod onmagadbol, csak kicsit masra is tekintettel lenni.

A sracok IMADJAK a vagany lanyokat. Komolyan mondom. Egy vagany lany mellett nem kell mindig illedelmes jofiunak lenni, sokkal tobb lazasag belefer es be lehet ot vonni a pasis hobbikba. Azt viszont senki nem szereti, ha valaki nem tud alkalmazkodni, mert o huuu de hatarozott...

2019. jan. 10. 19:47
 26/27 anonim ***** válasza:
41%
Számomra pozitív értelemben kihívás lenne egy ilyen nő, mert én pont az ellentettje vagyok, és szimpik az ilyen nők. Talán merthogy bennem nincsenek meg ezen tulajdonságok. (36F)
2019. jan. 10. 20:33
 27/27 anonim ***** válasza:
59%

Nem szeretem a tengi lengi, céltudat nélküli, buta de okoskodó, határozatlan, jövőkép nélküli nőket.

Szóval nekem bejönnél ezek alapján, persze emellett még sokmindentől függ.

2019. jan. 11. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!