Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hátrány, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány, ha egy nő nagyon vagány, jófej, de határozott, okos és magabiztos?

Figyelt kérdés

Általában nagyon gyorsan megkedvelnek a pasik mindenhol, de sokszor csak a havercsaj kategória vagyok. Ami nem feltétlenül baj, mert nekem ez még mindig jobb, mintha boldog-boldogtalan rám mászna, de sajnos sokszor azok is tartanak picit tőlem (mint nőtől), akiket tényleg kedvelek. Gondolom nem ártana néha picit a gyengébb oldalamat mutatnom, és hagynom a másiknak, hogy erősebbnek higyje magát mellettem, csak ezzel a természetemmel mennék szembe.

Van, akinek az ilyen típusú nők jönnek be? (Nem csak egy kósza dgás erejéig?)

2019. jan. 10. 12:02
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
38%

Határozott, okos, magabiztos nálam bejön.

A vagánykodást azt nem szeretem.

2019. jan. 10. 12:04
 2/27 anonim ***** válasza:
22%

Nálam hátrány. Nekem a gyengéd nőies és kifinomult nők a gyengéim. Ilyen mint te tényleg maximum havernak vagy még annak se feltétlenül.

23/F

2019. jan. 10. 12:05
 3/27 anonim ***** válasza:
36%

nekem is hátrány.

olvasd el ezt: [link]

2019. jan. 10. 12:08
 4/27 anonim ***** válasza:
83%

Miert kellene egy nőnek megjatszani azt ,hogy gyenge erzelgos alávetett nő

Ha én nem vagyok ilyen miért húzzak egy ilyen “szerepet “ magamra

Csak azért mert a ferfiak ezt várják el? Ennek mi értelme

2019. jan. 10. 12:15
 5/27 anonim ***** válasza:
94%
Én is ilyen vagyok, de senki kedvéért nem erőszakoltam volna meg a személyiségem, nem tudnék hosszútávon semmit sem megjátszani. A férjemnek viszont pont ezek a tulajdonságaim imponáltak már az elejétől kezdve, amiket mások korábban túl férfiasnak vagy épp ijesztőnek tartottak.
2019. jan. 10. 12:17
 6/27 A kérdező kommentje:

Hűha, ez erősen negatív irányba csap. Az a helyzet, hogy egy idő után ki tudom mutatni a gyengédséget, de csak annak, akihez már közelebb kerültem, a "pasisabb" énem dominanciája ellenére is. Bárkinek nem. Lehet, hogy ez amúgy egyfajta szűrőként is funkcionál nálam tudatalatt.

Csak az elmúlt évek tapasztalatai alapján szerintem néha ettől a férfiak kcisit megijednek.

Ha abszolút negatív ez valaki szemében, azzal nincs baj, mert valószínűleg nagyon nem lennénk egymáshoz valók.

Köszi a válaszokat!

2019. jan. 10. 12:28
 7/27 anonim ***** válasza:
69%

ha kihoznám a gyengéd oldaladat te meg az én erősemet akkor biztos lenne a nagy love..

nagyon bejönnek a határozott nők annak ellenére, hogy én is az vagyok, csak mondjuk kérdés mit értünk vagány és okos alatt..

de amúgy ja, nem hinném, hogy meghátrálnék ha ezeket pont jól adod elő..

2019. jan. 10. 12:31
 8/27 A kérdező kommentje:

Az okost nem lehet definiálni, nyilván lehetne szubjektív vélemény is önmagamról, de objektíve is annak tartanak. De mivel nem ismerjük egymást, ebbe kár is belemenni :)

Vagány alatt talpraesettsége értek, illetve nem szoktam játszani az agyam, elég sok kalandra és poénkodásra rá lehet venni, ami (tapasztalataim alapján) az átlag (felnőtt) nőkről nem mondható el.

2019. jan. 10. 12:40
 9/27 anonim ***** válasza:
83%

Felsorolsz egy pár pozitív tulajdonságot, majd megkérded ez mennyire hátrány?

Talpraesett vagy (ennek feleltetted meg a vagányságot), okos vagy, magabiztos és határozott.

Szerintem ez csupa pozitív dolodg, véleményem szerint komoly kapcsolatra ilyen személyiség alkalmas, akinek ez nem imponáló, oké, embere válogatja, de úgy gondolom semmi baj nincs ezzel, főleg annyira, hogy megváltozz/megjátszd magad miatta. Ilyen személyiség vagy és kész.

2019. jan. 10. 12:47
 10/27 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy te így látod, kedves utolsó, de tényleg nem dicshimnusz akart lenni ez a kérdés magamnak, amivel legyeztetem az egómat, hanem sokak szemében ez tényleg hátrány, ha egy nő ilyen.
2019. jan. 10. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!