Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hátrány, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány, ha egy nő nagyon vagány, jófej, de határozott, okos és magabiztos?

Figyelt kérdés

Általában nagyon gyorsan megkedvelnek a pasik mindenhol, de sokszor csak a havercsaj kategória vagyok. Ami nem feltétlenül baj, mert nekem ez még mindig jobb, mintha boldog-boldogtalan rám mászna, de sajnos sokszor azok is tartanak picit tőlem (mint nőtől), akiket tényleg kedvelek. Gondolom nem ártana néha picit a gyengébb oldalamat mutatnom, és hagynom a másiknak, hogy erősebbnek higyje magát mellettem, csak ezzel a természetemmel mennék szembe.

Van, akinek az ilyen típusú nők jönnek be? (Nem csak egy kósza dgás erejéig?)

2019. jan. 10. 12:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
Sokaknál hátrány, de lesz, akinél előny, olyat keress. Ne változz meg, ez egy jó szűrő. Akinek nem kellesz ilyennek, azzal mi értelme próbálkozni? Hiába mutatnád magad másnak az elején, idővel úgyis megtudná, milyen vagy, aztán akkor menne tönkre a kapcsolat. Megéri?
2019. jan. 10. 13:01
 12/27 anonim ***** válasza:
90%

Magadhoz hasonló párt keress. Más mellett sajnos nem fogsz tudni megmaradni. Én is hozzád hasonló vagyok, nagyon kevés pasi van aki nem ijed meg ettől. Sajnos valamiért kisebbségi komplexusuk van, ha a párjuk "jobb" bizonyos dolgokban, vagy okosabb, vagy jobban szeretik stb. Abszolút nem kell a gyengébb oldaladat mutatnod. Egyszerűen olyan pasikat kell keresned, akik felnőttek már agyilag és nem akarnak feltétlenül az erős, megmentő csodaférfi szerepében tetszelegni.

Csak így példa kedvéért, párom mindig hangoztatja, hogy ezek azok a tulajdonságaim amiket a legjobban szeret bennem. Ő például nem tudna ilyen kis gyenge, határozatlan csaj mellett lenni akit terelgetni kell. Léteznek szerencsére ilyen férfiak, csak meg kell találni őket.

2019. jan. 10. 13:06
 13/27 anonim ***** válasza:
64%
sokak szemében hátrány de hü|yéből is sok van..lehet,hogy közös halmaz :)
2019. jan. 10. 13:09
 14/27 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem viszed túlzásba megtalálod az egyensúlyt akkor nem hátrány hanem még előny is lehet! 23/f :)
2019. jan. 10. 13:23
 15/27 anonim ***** válasza:
15%
Nem lehet, hogy nem a pozitív tulajdonságaid miatt riasztod el a fiúkat? Vagy neked csak azok vannak? Azért az számomra mindig meglepő, hogy valaki annyira szereti magát, hogy csak jó dolgokat tud magáról mondani.😀 Még az esetleges sikertelenségnek is az az oka, hogy túl jó vagy. Nem tehetsz róla... tökéletességednél már csak a szerénységed nagyobb.
2019. jan. 10. 13:34
 16/27 anonim ***** válasza:
60%
"Nem lehet, hogy nem a pozitív tulajdonságaid miatt riasztod el a fiúkat?" - Ami neked pozitív, másnak lehet negatív tulajdonság. Én is futottam már bele ilyenbe, de nem fogok felvenni egy álarcot. Megbeszéltük, hogy akkor nem egymást keressük, mert nagyon különbözők vagyunk.
2019. jan. 10. 13:36
 17/27 anonim ***** válasza:
12%
Önkritika, érted 79%? Szükség lenne rá, de màr alig van meg az emberekben...
2019. jan. 10. 13:46
 18/27 A kérdező kommentje:

"Nem lehet, hogy nem a pozitív tulajdonságaid miatt riasztod el a fiúkat? Vagy neked csak azok vannak?"

Mint látod, ez nem feltétlenül pozitív mindenki szemében.

Egyébként nyilván vannak negatív tulajdonságaim (ezen kívül is), de azokat inkább csak a közelebbi ismerőseim ismerik. Tudod, mindenki mindig a legjobb oldalát igyekszik elővenni egy közösségben, ha megvan hozzá a megfelelő intelligenciája ;) Baj akkor van, ha

"you're smart enough to know how awkward you are, butnot smart enough to know how not to be awkward" ;)

2019. jan. 10. 13:52
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Értem, akkor sok szerencsét! Biztosan megtalálod a társadat te is.😀
2019. jan. 10. 13:59
 20/27 anonim ***** válasza:
88%
Pedig sok embert valóban "zavarnak" a jó tulajdonságok. Sok ember nem tud együtt élni olyannal, akit jobbnak tart önmagánál. Nekem az összes kapcsolatom szinte erre ment rá. Természetesen ez nem az én véleményem, az exeim mondták el szakítás után. Hogy egyszerűen úgy érezték, hogy sokkal többet érdemelnék annál amit ők adni tudnak, jobb párt, mint amilyenek ők. Nem kellemes ám, mert én egyikőjükről sem gondoltam azt, hogy többet érdemelnék. De ők mégsem tudták ezt a helyzetet kezelni.
2019. jan. 10. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!