Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem használ a pasi dezodort?
Figyelt kérdés
Erdekes, amúgy sosem büdös. De ez hogy lehet? Dezodor nélkül hogy hogy nincs szaga?2019. jan. 6. 19:56
1/11 anonim válasza:
Valószínűleg nem eszik sok szemetet, meg a baktériumflórája is pont olyan hogy nem büdösödik könnyen.
2/11 anonim válasza:
Vannak ilyenek. De lehet, hogy hintőport használ vagy valami stiftet.
3/11 A kérdező kommentje:
Semmit nem használ! Stiftet sem! Se hintoport.
2019. jan. 6. 20:27
4/11 anonim válasza:
Genetika.De ha nő vagy kedves kérdező,akkor az is lehet,hogy szexuálisan vonzónak találod,ezért nem érzed kellemetlennek a szagát.😃
6/11 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem. 😊
2019. jan. 6. 21:27
7/11 anonim válasza:
Én sem használok és a párom még is bújós.
Annyira nem tudom elviselni ezek illatát, hogy pár erősebb illta és vonaton is átmegyek másik kocsiba, vagy kint a peronon utazok.
8/11 A kérdező kommentje:
És nem vagy büdös? Nincs semmi izzadsag szagod?
2019. jan. 6. 21:47
9/11 anonim válasza:
Nekem is van ilyen férfi ismerősöm. Nyáron 50 fokban állt mellettem csatak izzadtan és mégsem volt büdös. Én azzal magyaráztam, hogy a feromonjai nagyon jó hatással vannak rám. Lehet más büdösnek érzi :)))
10/11 anonim válasza:
Igenytelen es lenezi a noket. Van neki szaga,csak az emberek nem szoktak oszinten megmondani a velemenyuket. Megnyugodhatsz ,erzik a lepra szagid,csak nem szolnak. Inkabb elkerulnek meg tavolabb mennek kommunikacional.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!