Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi, aki 40 fölötti és nincs családja? ( élletársa, felesége, gyereke? )
Család jó eséllyel nem kell, de egy normális, szerető partnert jó lenne találni.
32
Kollégám ilyen, 41 és épített egy családi házat, 2 éve vett kutyát. 3 dolog elég érdekes stílusa van, nagyok az elvárásai is, meg kicsit duci esélye sincs így a nőknél.
De nem tudom kinek job,b én szintén 41, van egy nő aki már nem szeret, egy gyerek aki meg sajnos autista lett, minden napom szívás...Mondjuk elmondhatom, hogy van család és minden nap egy nagy kihívás.
Általában aki ilyen annál már "befigyel" vásárláskor a rekesz sör vagy a gagyibb bor (még nem a petpalack szint).
Általában aki így járt az szarik már mindenre, bejár melózni, fizeti a számláit, a maradék pénzből néha elmegy egyet nyaralni vagy vesz valami drágább elektronikai biszbaszt, néha segít az özvegy anyjának bevásárolni, de már pont leszar mindent. Várja a halált.
Jópár ilyen kollégám/ismerősöm van.
Jah így van ahogy 8 írja. Igaz én nem iszom, hanem szívok... ezt-azt
Utàna néha elképzelem milyen lenne az álomnővel, és az mindennél jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!