Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a pasi, aki édeskés illatú parfümöt/dezodort fúj magára, az a barátnőjén is az édeskés illatokat szereti?
Figyelt kérdés
És szerintetek mit árul el egy felnőtt férfi jelleméről ha édes (ffi)parfümöt fúj magára?2015. szept. 7. 20:50
1/2 anonim válasza:
Öhm, hát hogy mondjam meg.
Mielőtt feltalálták a parfümöt nem volt ffi/női, ffi az amelyiknek durva illata van és női aminek lágy, édeskés.
Szerintem azt árulja el róla, hogy érzelmes. Aki durva parfümöt fúj magára az menőnek érzi magát. Én legalábbis ezt tapasztaltam 160 ember közt szagolgatva. Persze nem szándékosan szaglásztam.
2/2 anonim válasza:
Attól függ, nálam például semmit sem jelent mert csóró egyetemista vagyok és kollégista. Megveszem a legolcsóbb sziszegős szappant, hogy másnap előadáson ne legyen olyan füst meg cefre szagom és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!