Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérésem ellenére felhozza a múltbeli kalandjait. Szakítsak?
Figyelt kérdés
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt, kisebb nézeteltéréseket kivéve jól elvagyunk. Elég laza lány vagyok, de tudom magamról, hogy nagyon bánt, ha a múltbeli “ dugós “ sztorikat kell hallgatnom, ezt az elején mondtam is neki. Ennek ellenére tegnap már negyedjére fordult elő, hogy a kérésem ellenére a haverjával elkezdtek előttem ilyenekről beszélni, mondtam is neki, hogy ezt már nagyon sokszor megbeszéltük, én se hozom fel a régi dolgokat, mert már nincs hatásuk a mostani életemre. Mondtam neki, hogy gondolkoznom kell, mert ez azért nem az a kategória, hogy valami véletlenül előfordul egyszer és túllépek rajta, ez szerintem már elég rendszeres. A legrosszabb, hogy úgy érzem, ezeknek a lányoknak helyük van a közös életünkben, soha nem voltam senkire féltékeny és most sem érzem magam annak, de nagyon zavar ez a dolog, folyton eszembe jutnak ezek. Én elég sok mindenen változtattam a kedvéért, nem várok el cserébe semmit, de mire számítsak, ha ezt az egy kérésemet nem tudja figyelembe venni? Szerintetek szakítsak? Ti mit tennétek a helyemben? Mindketten 24 évesek vagyunk.2019. jan. 6. 15:33
1/6 anonim válasza:
Szakíts. Valószínűleg ígyis-úgyis te leszel a legújabb dugóa sztorija.
2/6 anonim válasza:
Én sem viselném jobban, mint te, sőt én már össze sem jöttem volna ilyen alakkal, akinek ez az állandó témája.
3/6 anonim válasza:
Veletek egyidős srác vagyok, soha az életben nem csinálnám ezt. Gyökér lehet.
4/6 anonim válasza:
Facebook-ja van? Mutasd már meg, gondolom valami répanadrágos hülyegyerek...
5/6 anonim válasza:
Ilyen volt az egyik barátnőm férje. Mindenkinek mesélte az ilyen storykat. Később más hülye dolgai is előjöttek. Közben a barátnőm teljesen önbizalomhiányos lett mellette. Évek múlva elhagyta a férjét. Már az elején ezt kellett volna tegye.
Dobd ki ezt a gyökeret. Ez egy nárcisztikus vadbarom!
6/6 Rockarc válasza:
Szerintem embernek lenni azt jelenti, hogy tudatosan tudod kontrollalni a dolgokat. Aki ennek hijjan van, az eleg sok dologban kellemetlen tud lenni. Ha a keresed ellenere nem hajlando visszafogni magat a jelenletedben, az sok mindent elore vetit, de nem jo dolgokat. Keress jobbat.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!