Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örülnétek ha ajándékba kapnátok a párotok múltbéli gondoltait?
Most leszünk egy évesek a párommal, de a kálváriánk 4 éve kezdődött. Én első látásra belezúgtam, mint vakkomondor a Dunába, de ő nem viszonozta az érzéseim, két évre rá megint össze jöttünk, aztán megint szétmentünk, de a közös szerencsétlenkedés és a szexuális dolgaink mégis össze tereltek minket.
Én ha nagyon kiakadtam mindig blogoltam a privát blogomba az érzéseimet, gondolataimat, vele kapcsolatban is.
Egyszer úgy hozta a szó, hogy bemásoltam neki a legelső hozzákapcsolodó bejegyzésem, s ekkor mondta, hogy szívesen olvasná még a többit is, de nem mutattam meg.
Most, hogy végre tényleg komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat, megmutatnám neki. Kinyomtattam, bekötöttem, mintha egy rendes könyv lenne.
Nem sok olvasnivaló, mert nem minden percünk lett dokumentálva, de a legmeghatározóbbak igen, jóformán napjainkig.
Ha a megosztott bejegyzés tetszett neki, akkor szerintem jó ajándék. :)
Akkor veszélyes, ha félreérthető - tudod, mint a romcomokban, belenéz a pasi a csaj naplójába, és azt látja, hogy eleinte utálta, leszólta, minden baja volt vele a viszonzatlan szerelem miatt, és azóta hiába változtak meg a dolgok, azért ez szíven üti az embert...
Persze a romcomokban mindig hepiend a vége, de azért érted, mire gondolok. :D Szóval ha nincs benne olyan, amivel megbánthatnád, akkor ez egy őszinte és bizalmas ajándék.
Természetesen van benne finomhangolt szidalmazás. Nagyjából tudja, hogy miket gondoltam róla, mert élőben is elmondtam neki, hogy mekkora kukifejnek gondoltam amikor egyik másik esemény történt :)
Nem is lehetett volna azt az időszakot finoman venni. De semmi obszcén, sőt egy itteni kérdésemet is megmutattam neki, ahol a válaszolok elhordták mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!