Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti örülnétek valamelyik párnának ezek közül?
Azért gondoltam erre, mert nemrég költöztünk össze, és még nincsenek kispárnáink, meg ez maradandó ajándék is lenne :)
Vélemény?
Háááát elég gáz mindkettő. Az első durván általánosít (az a királyos meg királynős) - ráadásul duplán.
A másik meg... Hát izé. Én kicsit kínosan érezném magam tőlük. Meg így ránézve... Olyan kis tömegtermelt gagyi.
Már megkérdezted és egyértelműen leírták hogy gáz, de úgy látszik nem fogtad fel...
Légy már egy kicsit kreatívabb!
Nem megmondtuk, hogy a kedvenc 2hiskyét vedd ?! Ne ne csak a párnát ne!
:D
Ha mindenképpen kispárnát szeretnél neki adni, ami mondjuk személyesebb, akkor csináltass valami egyedit, ami Rátok jellemző. Annyi ilyen oldal van már, az se drágább szerintem ezeknél. Egyébként csatlakozom az előzőekhez nekem se tetszenek :(
Ha pedig csak szimpla párnát szeretnétek, semmi személyes dologgal, akkor meg JYSK-ben, Pepco-ban fillérekért lehet venni nagyon szép párnákat/párnahuzatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!