Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire helyes-e tartani cd-n olyan múltbéli képeket amin rajta van az ex élettársnöm? Mégha nem nosztalgia miatt, hanem egyszerüen mert a múltam sok eseményeinek az emlékét dobnám ki!
ha teljesen nem érdekelne igazából, akkor nem foglalkoznál ezzel..
teljesen természetes, hogy vannak képek amin rajta van, hiszen együtt éltetek, voltak élményeitek, sőt gondolom sok élményhez kötődik ő is.
szeintem ne agyalj ezen...
Nekem is sokáig megvoltak a képek. Nem azért mert bármit éreztem iránta, hanem mert emlék. Aztán rátaláltam a férjemre.
Előkerült a pendriveom, rajta a múltbéli képekkel, átnéztem őket, és töröltem. Lezártam az egészet. Kiválogattam az olyanokat, amin én vagyok, a többit töröltem. Egy emlék fejben is megmarad.
Kódold le a mappát hogy más ne férjen hozzá, és azt tartasz ott amit akarsz.
Egyébként nem javaslott megtartani.
Teljesen korrekt, gondolom nem azt fogod a nap 24 órájában nézni, szimplán ebben a formában tárolod. A csaj az életed része volt, megérdemli azt a pár megányi helyet.
Nem értem a párodat miért zavarná.
Az én barátomnak is megvannak a régi közös képeik, nem az exe miatt, hanem mert jó képek, egyszer megmutatta nekem is. Közös nyaralásokon, utazásokon, ünnepeken meg hasonlókon készültek, nem kérhetem, hogy dobja ki az emlékeket.
Az exe viszont már érdekesebb eset, a közös fotóikat meg a barátom koncertfotóit (zenész) fent hagyta több közösségi oldalon is, pedig azóta már másodszor van új párja, most megy férjhez.
Én mindent töröltem, kivétel azokat a képeket, amiket a volt barátom készített rólam (klassz fotós volt), jó képek.
Nekem is megvannak. Külön. Sok közte 18 karikás kép.
Bár én hosszabb távra nem optikai lemezen tárolok adatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!