Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire helyes-e tartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire helyes-e tartani cd-n olyan múltbéli képeket amin rajta van az ex élettársnöm? Mégha nem nosztalgia miatt, hanem egyszerüen mert a múltam sok eseményeinek az emlékét dobnám ki!

Figyelt kérdés
Természetesen nem érzek semmit amit akkor rég! de lehet megbántanám a párom akivel élek! De annyi mindenki más is rajtúk van barátok ,család tagok az elmúlt idök pillanatai.Nem tudom eldönteni mi a helyes út.Vagy irjam meg egy uj lemezre kiválogatva és kivágva az akkori ex-et kivel laktam ezelött 4 éve?
2014. máj. 21. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha sima ex, akihez semmi köze a barátnődnek, nem volt valami zűr vele kapsolatban, akkor szerintem teljesen érthető, én emiatt tuti nem haragudnék. 19L
2014. máj. 21. 21:04
 2/11 anonim ***** válasza:

ha teljesen nem érdekelne igazából, akkor nem foglalkoznál ezzel..

teljesen természetes, hogy vannak képek amin rajta van, hiszen együtt éltetek, voltak élményeitek, sőt gondolom sok élményhez kötődik ő is.

szeintem ne agyalj ezen...

2014. máj. 21. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is sokáig megvoltak a képek. Nem azért mert bármit éreztem iránta, hanem mert emlék. Aztán rátaláltam a férjemre.

Előkerült a pendriveom, rajta a múltbéli képekkel, átnéztem őket, és töröltem. Lezártam az egészet. Kiválogattam az olyanokat, amin én vagyok, a többit töröltem. Egy emlék fejben is megmarad.

2014. máj. 21. 21:09
 4/11 szabad név? válasza:
Ha számodra nem okoz az ex „látványa” a fotókon semmilyen szörnyű emléket....ha nem tép fel sebeket.....akkor tartsd meg az anyagot vágatlanul! Később megbánnád biztosan ha kidobod. A jelenlegi párod nem lehetne féltékeny vagy sértődött a tárgyi emlékekre. Ha ez köztetek mégis vita tárgyát képezi akkor az ex képeit törölve a többit mindenképp tartsd meg. Nekem nagyon kevés múltbéli fotóm van és ezt nagyon-nagyon sajnálom.
2014. máj. 21. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Kódold le a mappát hogy más ne férjen hozzá, és azt tartasz ott amit akarsz.

Egyébként nem javaslott megtartani.

2014. máj. 21. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Teljesen korrekt, gondolom nem azt fogod a nap 24 órájában nézni, szimplán ebben a formában tárolod. A csaj az életed része volt, megérdemli azt a pár megányi helyet.

Nem értem a párodat miért zavarná.

2014. máj. 21. 21:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem xarul esett, mikor a közös dalaikat tartalmazó cd-ket emlékként őrizte a párom.
2014. máj. 21. 21:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Az én barátomnak is megvannak a régi közös képeik, nem az exe miatt, hanem mert jó képek, egyszer megmutatta nekem is. Közös nyaralásokon, utazásokon, ünnepeken meg hasonlókon készültek, nem kérhetem, hogy dobja ki az emlékeket.

Az exe viszont már érdekesebb eset, a közös fotóikat meg a barátom koncertfotóit (zenész) fent hagyta több közösségi oldalon is, pedig azóta már másodszor van új párja, most megy férjhez.

Én mindent töröltem, kivétel azokat a képeket, amiket a volt barátom készített rólam (klassz fotós volt), jó képek.

2014. máj. 21. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is megvannak. Külön. Sok közte 18 karikás kép.

Bár én hosszabb távra nem optikai lemezen tárolok adatot...

2014. máj. 22. 06:10
 10/11 egybaba ***** válasza:
A múltad nem dobhatod el egy fénykép eldobásával. A múltad hozzád tartozik a maga képeivel. Ha ezt valaki nem fogadja el ott gondok vannak ...
2014. máj. 23. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!