Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál mennyire elterjedt, hogy csupaszra borotválják a nemi szervüket?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 19:43
11/13 anonim válasza:
én borotválom amikor má kezd dzsungelesedni..de azt se szeretem ha tiszta csupasz(mert má tól nagynak néz ki xD-nemhagyhattam ki), szal olyan borotválás után 4-5 nappal a baró szerintem..
12/13 anonim válasza:
A teljesen csupaszt, meg a 3 napos borostát szokták szeretni a lányok, olyanról még nem hallottam, hogy valaki kifejezetten a szőrőset szerette. Esetleg idősebbek között, 40-50 felett lehet ilyen, mert ők még máshogy szocializálódtak. Én az első kapcsolatom óta borotválom, kellemesebb érzés a hétköznapokban is, szex közben is, és még senki sem kritizálta :) 32f
13/13 anonim válasza:
nem kell csupi fujj
csak nyird rövidebbre hajnyíróval, bőven megteszi!sőt , elgjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!