Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti is szoktátok a pasikat nézni nemi szervüket a fürdőhelyeken?
ha nem haragszol, én férfiként válaszolnék.
mi, férfiak nem csak a szépeket nézzük meg, hanem a csúnyákat is. pl egy bajszos nőt is sokáig nézek, mert csúnya, érdekes látvány. a te kikandikáló szőröd is valószínűleg ilyen indíttatásból nézettetik meg.
nem azt mondom, hogy kopaszd meg az egészet, de a bikinivonalat mindenképpen gyantáztasd le, mert az bizony csúnya
A férjemnek nem szokása más nőket megbámulni, de egyszer strandon majd kiesett a szeme, annyira nézett valakit. Nézegettem arrafelé, de szemüveg nélkül nem tűnt fel semmi különös. Néhány perc után már böködte az oldalamat, hogy "nézz oda, nézd azt a nőt!!".
Közelebbről láttam, hogy a hölgynek komplett rekettyés lóg ki a bikinialsójából. A férjem egész délután ezen szórakozott, ha felállt a hölgy, egyből követte a szemével, közben vigyorgott és sugdosta nekem a nem túl hízelgő beszólásokat, hogy vajon a motoros fűrész elvinné-e, stb...
Szóval tényleg le tudja kötni az emberek figyelmét, de sajnos nem azért, amiért te gondolod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!