Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti is szoktátok a pasikat nézni nemi szervüket a fürdőhelyeken?
Figyelt kérdés
Én egy éve nem borotválom már s 28 évesen észre vettem hogy milyen vonzó a kandikáló fekete szőrzetem, a pasik olyan feltűnően lesik s nekem ez nagyon jó érzés.Szerintem a pasikat a szőrös érdekli jobban.Mi a véleményetek csajok ?2011. ápr. 9. 15:38
21/28 A kérdező kommentje:
Látszik az irigységetek hogy szép csinos és fekete szőrös p*nám nagyon tetszik sokaknak, nektek kopasz p*nátok lehet és csúnya az arcotok ezért ezek a válaszok. A szomszéd embernek is tetszem s annak is a fekete szőrös azt mondja mint a Tiéd. Mag győződésem a férfiak a szőröst nagyon szeretik ami szexibb mint a kopasz a kis bébiknek van kopasz nem ?
2011. ápr. 9. 18:14
22/28 anonim válasza:
Ez nagyon fake...amúgy a szőrös pina (számomra) gusztustalan, és visszataszító.
23/28 A kérdező kommentje:
azért hadd meg szőrösnek és vonzó leszel s szép arcod lehet .
2011. ápr. 9. 18:25
25/28 nielindi válasza:
a p1na szőr milyen összefüggésben van a szép arccal?? :O
26/28 anonim válasza:
19:10
Kábé annyiba hogy nekem az arcomon is p1naszőr van!
Ti meg irigy csicska kutyák vagytok
jöhettek, mehettek, de olyan shukárak mint én, nem lehettek!!!
27/28 anonim válasza:
hatalmas nagy fake, valami kis 14 éveske csinálja, de vv ildikóra kajak hasonlíthatsz:DXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!