Akik borotválják a nemi szervüket (lányok), azok a fenekükről hogyan tüntetik el a szőrt?
Figyelt kérdés
Eddig gyantáztattam magam, intim+fenék, de mostantól borotválni szeretném. Csak nem tudom mi legyen a fenekemmel, mert úgy tudom, ott borotvától megerősödik a szőr. Esetleg gyantázzam le házilag hátul?2009. aug. 29. 15:26
1/7 anonim válasza:
en borotvaval a fenekemet kihagyom. probaltam de nagyon sertett utana minden fehernemu es nagyon kellemetlen volt. na meg ugyse nagyon jarkal arrafele a baratom :p hazi gyantazassal szerintem ne probalkozz, konnyen megsertheted a bort :-ss
en ugy szoktam h 1 alkalom gyanta, utana 1-2 alkalom borotva. igy nem olyan draga es szzep is. en 2-3 hetente jartam gyantazni, de az ugy nagyon draga volt. de mivel a gyantaval ugye nem egyszerre no a szor, attol mert mar nem volt tokeletes, nem volt olyan oserdo mint normalisan, igy nem is volt olyan sok borotvalnivalo, es a fenektajekon nem volt gaz ha van 1 kis szor. mikor kezdett nagyon visszanoni megint gyanta. nekem ez igy eleg jol mukodik, probald ki.
2/7 anonim válasza:
Ha van hozzá lelkierőd magadnak is gyantázhatod, de ha borotválod, nagyon csúnya lesz szerintem! Semmiképp ne gyúlj hozzá borotvával...
3/7 anonim válasza:
én borotválom a fenekemet is, és nincs semmi bajom belőlle,
4/7 anonim válasza:
ja, én is borotválom, bár sose tudom 100%-osan eltüntetni az összes szőrt, csak kb 90%-ban sajnos:s na meg ahol a hátam alján, a fenekem kezdeténél összeér a két farpofa... ott kb lehetetlenség...
5/7 anonim válasza:
sztem ne is borotváld,és ne is gyantázd..én egyszer borotváltam le nagyjából..de én másnap meg az elkövetkezendő egy hétben azthittem megőrülök..ahogy nőtt..úgy szúrt..és nem midnig tudtam odanyúlni..iszonyat kellemetlen..inkább legyen ott egy kicsi szőr... :)
6/7 anonim válasza:
epilátortól nem pattogzik ki nekem!30n.
7/7 anonim válasza:
A szőr nem vastagszik meg. Az az életkortól erősödik, és ha vágod, akkor nyilván érdesebb a vége, mintha hagynád nőni, mert akkor a súrlódástól le tud kopni a szőrszál hegye gömbölyűre. Ez a fizikai magyarázat, egyébként meg nyugodtan borotváld, csak készülj fel, hogy 2-3 nap után újra kell, mindig, egész életedben. Lányoknál lehet értelme a végleges szőrtelenítésnek ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!