Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál mennyire elterjedt, hogy csupaszra borotválják a nemi szervüket?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 19:43
1/13 anonim válasza:
én csak ha csajjal vagyok, egyébként nincs kedvem macerázni vele
21F
2/13 anonim válasza:
csak akkor éri meg ha van barátnőd, alapból nem baromkodok vele, de nagyon hosszúra se hagyom
18/F
3/13 anonim válasza:
eleinte még foglalkozott ezzel párom,mindig "csupaszon kaptam meg",most már örülök ha havonta leszedi:D
bezzeg én mindig legyek frissenborotvált...
4/13 anonim válasza:
Én leborotválom.Egyszer megtettem és sokkal jobb volt úgy.Azóta mindig így teszek.
5/13 anonim válasza:
sose borotváltam még. mondjuk ha barátnőm, nagyon nagyon szeretné talán megtenném.
7/13 anonim válasza:
Az n barátomnál elterjedt. Azt mondta, neki úgy kényelmes.
8/13 anonim válasza:
Engem kifejezetten zavar ha dzsungel van ott a páromnak. Nem azt mondom, hogy kifutópálya sima legyen. Olyan 1 cm körüli az bőven jó :)
L/17
9/13 anonim válasza:
Borotváljátok, mert én aztán rá nem bukok a dzsungelre =D
10/13 anonim válasza:
A hosszú szőr mindkét félnek zavaró!! A selymes az igazi...:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!