Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar szinte megszállottan egy 23 éves egyetemista lány gyereket, amilyen hamar csak lehet? Baratnőmről van szó, én 33 vagyok.
Két éve vagyok együtt a barátnőmmel, aki egyetemre jár, és ha minden jól megy, idén nyáron végez vele. Körülbelül egy éve jött rá, hogy mostanában nagyon szeretne gyermeket vállalni, azonban még nem dolgozott értelemszerűen semmit, hiszen egyetemre ment, az egyetemen kapott ösztöndíja a saját pénze, illetve amit a szüleitől kap. Azt szeretné, hogy egyetem után kb azonnal legyen is terhes.
Szerintetek nem korai ez egy kicsit ennyi idősen? 23 évesen kicsit furcsa nekem, hogy ennyire csak ezen járjon egy lány esze, céljai, amikor még alig élt, igaz, hogy elő kapcsolata vagyok, talán lehet, pont ezért gondolja így?
Lehet a diplomás GYED-ért!? Persze amellett, hogy a hormonok elkezdtek dolgozni és olvass csak utána, hogy valóban ez a legideálisabb kor biológiailag is a gyermekvàllalàsra!
Én mondjuk ennyi idősen már több mint 8 éve dolgoztam, tehát egyàltalàn nem "értelemszerű", hogy ennyi idősen még nincs munkatapasztalata,de valóban ahogy más is írta más lehet a prioritás.
Utolsó, szülni bárki tud, ezt én egyáltalán nem verném nagy dobra, hogy te speciel 20 évesen szültél. Azt is megmerem kockáztatni, hogy nyilván nem diplomás állásod volt 20 éves korodban, amire bevállaltál egy gyereket!:) Ilyen erővel, ha ennyire azon agyalunk, hogy 40 fölött mindenképp szabadok legyünk, ne családként éljünk, akkor már 21 éves korában csinálhattam volna gyereket a barátnőmnek is, azonban ő akkor még okos lányként viselkedett. Előre letisztázta velem, hogy NEM AKAR terhes lenni, egyetemre jár, diplomát akar és még nagyon nem látja úgy, hogy a közeljövőben akarna gyermeket. Mostanában bolondult meg ilyen téren, ami azt illeti, épp ezért sem értem. Előtte a gyerektéma kb szóba se jöhetett!
Szerintem biológiailag egy egészséges, termékeny lánynál nem oszt nem szoroz, hogy 23 vagy 26 évesen szül mondjuk. De csupasz seggel szülni, hogy nincs még semmije, ami saját, szerintem felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!