Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar szinte megszállotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar szinte megszállottan egy 23 éves egyetemista lány gyereket, amilyen hamar csak lehet? Baratnőmről van szó, én 33 vagyok.

Figyelt kérdés

Két éve vagyok együtt a barátnőmmel, aki egyetemre jár, és ha minden jól megy, idén nyáron végez vele. Körülbelül egy éve jött rá, hogy mostanában nagyon szeretne gyermeket vállalni, azonban még nem dolgozott értelemszerűen semmit, hiszen egyetemre ment, az egyetemen kapott ösztöndíja a saját pénze, illetve amit a szüleitől kap. Azt szeretné, hogy egyetem után kb azonnal legyen is terhes.

Szerintetek nem korai ez egy kicsit ennyi idősen? 23 évesen kicsit furcsa nekem, hogy ennyire csak ezen járjon egy lány esze, céljai, amikor még alig élt, igaz, hogy elő kapcsolata vagyok, talán lehet, pont ezért gondolja így?

2019. jan. 1. 15:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha TE úgy gondolod, hogy korai, akkor korai. Beszéld meg vele, hogy előbb dolgozzon egy évet, esetleg esküvő, és majd utána.
2019. jan. 1. 17:05
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is 23 éves vagyok és bennem is nagyon megy most az hogy gyereket szeretnék. Nyílván nem vállalom be még nincs meg a megfelelő anyagi háttér. Ezt mond meg neki hogy menjen ő is dolgozni gyűjtsetek és mehet a baba program. Pénz nélkül nem lehet felnevelni egy gyereket főleg ha többet akar.
2019. jan. 1. 17:09
 23/28 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy korai még mind a körülmények, mind az ő élete miatt. De azért azt jó tudni, hogy ezek szerint nem egyedi eset, mert sok fiatal huszonévesben dolgoznak a hormonok, anyai ösztönök.
2019. jan. 1. 17:18
 24/28 anonim ***** válasza:
82%
Megjegyzem, Bennem is nagyon dolgoztak az anyai ösztönök,viszont azért előtte 4-5 évet munkában voltam.
2019. jan. 1. 17:24
 25/28 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem senki nem kevesebb vagy sz@rabb ember másoknál attól, hogy a családot fontosabbnak tartja, mint azt, hogy mondjuk egy irodában robotoljon x évet. Nem lehet megállapítani, hogy x évesen még túl korai a gyerekvállalás (nyilván felnőttkorról beszélek, nem egy 14 éves lányról), mindenkinek mások a prioritásai, az elképzelései és az érettségi szintje. Van, akit 40+ évesen is kiver a víz, ha felmerül a gyerek téma és van, aki már 20 évesen boldog szülő. Én 21 vagyok, ha nem járnék egyetemre, stabil kapcsolatom lenne és meglenne az anyagi hátterem, akkor akár most is szülnék. Attól még nem kell aggódni, nyilván nem fogom minden áron megtermékenyíttetni magam, nem kell menekülni előlem és nem fogom senki életét elrontani, mert nem fogok összejönni olyan férfival, akinek mások a tervei. A ti kapcsolatokban sem az a baj, hogy a barátnőd gyereket szeretne, hanem az, hogy a te terveid nem egyeznek az övével.
2019. jan. 1. 17:31
 26/28 anonim ***** válasza:
35%

Lehet a diplomás GYED-ért!? Persze amellett, hogy a hormonok elkezdtek dolgozni és olvass csak utána, hogy valóban ez a legideálisabb kor biológiailag is a gyermekvàllalàsra!

Én mondjuk ennyi idősen már több mint 8 éve dolgoztam, tehát egyàltalàn nem "értelemszerű", hogy ennyi idősen még nincs munkatapasztalata,de valóban ahogy más is írta más lehet a prioritás.

2019. jan. 1. 17:47
 27/28 anonim ***** válasza:
33%
20 évesen szültem. 25 lett volna a max határ a második gyereknél, de nem akartuk végül. 40 felett már szabadok akarunk lenni, utazgatni, nem egy kiskamasz miatt idegeskedni.
2019. jan. 1. 20:02
 28/28 A kérdező kommentje:

Utolsó, szülni bárki tud, ezt én egyáltalán nem verném nagy dobra, hogy te speciel 20 évesen szültél. Azt is megmerem kockáztatni, hogy nyilván nem diplomás állásod volt 20 éves korodban, amire bevállaltál egy gyereket!:) Ilyen erővel, ha ennyire azon agyalunk, hogy 40 fölött mindenképp szabadok legyünk, ne családként éljünk, akkor már 21 éves korában csinálhattam volna gyereket a barátnőmnek is, azonban ő akkor még okos lányként viselkedett. Előre letisztázta velem, hogy NEM AKAR terhes lenni, egyetemre jár, diplomát akar és még nagyon nem látja úgy, hogy a közeljövőben akarna gyermeket. Mostanában bolondult meg ilyen téren, ami azt illeti, épp ezért sem értem. Előtte a gyerektéma kb szóba se jöhetett!

Szerintem biológiailag egy egészséges, termékeny lánynál nem oszt nem szoroz, hogy 23 vagy 26 évesen szül mondjuk. De csupasz seggel szülni, hogy nincs még semmije, ami saját, szerintem felelőtlenség.

2019. jan. 2. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!