Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar szinte megszállottan egy 23 éves egyetemista lány gyereket, amilyen hamar csak lehet? Baratnőmről van szó, én 33 vagyok.
Két éve vagyok együtt a barátnőmmel, aki egyetemre jár, és ha minden jól megy, idén nyáron végez vele. Körülbelül egy éve jött rá, hogy mostanában nagyon szeretne gyermeket vállalni, azonban még nem dolgozott értelemszerűen semmit, hiszen egyetemre ment, az egyetemen kapott ösztöndíja a saját pénze, illetve amit a szüleitől kap. Azt szeretné, hogy egyetem után kb azonnal legyen is terhes.
Szerintetek nem korai ez egy kicsit ennyi idősen? 23 évesen kicsit furcsa nekem, hogy ennyire csak ezen járjon egy lány esze, céljai, amikor még alig élt, igaz, hogy elő kapcsolata vagyok, talán lehet, pont ezért gondolja így?
MENEKÜLJ!!!
Komolyan!
"Véletlenül" teherbe fog esni, te meg fizethetsz vagy elveteti magát és pokol lesz az életed, 40 évesen elválsz, viszi mindened és fizetsz!
MENEKÜLJ!
A lehető legjobb megoldás az lenne,ha dolgozna még 1-2évet és aztán vágnátok bele a babaprojektbe. Elsőre nem tűnik nagy dolognak,hogy így szinte minden járuléktól elesik, pedig azért nem mindegy,hogy lesz e csed,gyed meg alapból a terhesség alatt esetleg,ha veszélyeztetett még táppénz is. A másik,hogy így nem lesz munkahelye,ahova visszatérhet szülés után. Pályakezdőként, kisgyerekkel nem lesz könnyű elhelyezkedni.
Mi is szerettünk volna már évekkel ezelőtt babát,de jobb hogy vártunk vele annyit,hogy legyen pár évem ledolgozva. 27évesen sem vagyok elkésve,júniusban születik a fiunk.
Szerintem nem ártana átbeszélnetek ezeket a szempontokat..
Szerintem ez normális, sokan vállalnak ebben a korban gyereket.
Ha komolyan gondoljátok a kapcsolatotokat hosszútávra, akkor át kell ezt együtt gondolnotok, mert ez az egyik legkényesebb pontja egy párkapcsolatnak. Ha te biztosan nem akarsz mondjuk a következő 5 évben gyereket, akkor mondd meg neki, ne húzzátok egymás idejét.
De mindenképp le kellene húznia egy fél évet munkával, hogy kapjon CSED-et, GYED-et.
Szerintem is korai, az ő szempontjából is meg olyan nagyon régóta sem vagytok együtt. De ez mindenkinek máshogy alakul ki. Van aki már ennyi idősen szülne valaki meg 30 x évesen is korainak tartaná. Szubjektív.
Minden esetre ha úgy alakulna ne úgy vállaljatok gyereket hogy na jó csinálsz neki egyet hadd legyen boldog. Ne megalkuvás legyen a gyerekvállalás apropója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!