Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi és nő között valóban nincs barátság?
A párom szerint ez csak abban az esetben lehetséges, ha gyerekkori barátságról van szó, amikor már úgy néznek a felek egymásra, mintha már szinte testvérek lennének, illetve még exek között lehetséges évek elteltével.
Olyan viszont, hogy megismerkednek, és kialakulhat mély barátság anélkül, hogy közben vonzódni kezdenének egymáshoz, lehetetlen, mert aki annyira szimpatikus, mindenben egy hullámhosszon vannak, mindent együtt csinálnak, ott elkerülhetetlen, hogy ne alakuljon ki több idővel, akkor is, ha külsőre elsőre nem vonzó.
Szóval, jó haveri viszony lehet, de olyan mély igazi barátság nem.
Vélemények/ellenvélemények?
Szerintem van. Legalábbis nekem vannak ellenkező nemű barátaim és sose merült fel hogy több lenne. Nekem ők nem az eseteim és én sem hiszem hogy nekik az lennék.
De mindenről tudunk beszélgetni, tanácsot kérni/adni, elpanaszolni dolgokat stb.
Tény hogy velük nem találkozok olyan gyakran de ez inkább amiatt van hogy mindenkinek más a munkája, egyetem stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!