Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat nem érdekli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat nem érdekli érettségi nélküli nő?

Figyelt kérdés
2018. dec. 30. 14:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%
Érettségiig jutottam el, amúgy nem érdekel a nő végzettsége. Ha megtalálta, amit szeret csinálni és végzi is becsülettel, akkor részemről teljesen rendben van. Sokkal többre értékelem az intelligenciát, értelmit és érzelmit ugyanúgy, ami - sokak meggyőződésével ellentétben - nem függ össze a papírral.
2018. dec. 30. 15:02
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

Mérnök vagyok, nagyon magas fizetéssel, gyakran járok kiállításra, színházba, külföldre, vagy idegen nyelvű társaságba (nyelvtudás?).

Szerinted érettségi nélkül mennyire lennél partnerem ezekben?

2018. dec. 30. 15:06
 13/21 anonim ***** válasza:
41%

Okj-t végeztem, pár hónap fősuli is volt, és Java fejlesztőként dolgozom.

Nem érdekelnek a papírok, elvégre szinte minden amit tudok, és hasznát vettem, azt magamtól tanultam. Okj, fősuli munkáltatóknak lobogtatható papír miatt volt csak.

Ha tud írni olvasni, van annyi esze, hogy meglegyen az életben, az nekem elég.

32/F

2018. dec. 30. 15:10
 14/21 anonim ***** válasza:
64%
Nincs érettségim 2 szakmám van bár egyikben sem dolgozom. Saját vállalkozásom van ami jól megy úgy h ha valakinek nem tetszik akkor nem egymást keressük 27N
2018. dec. 30. 15:28
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha érettségid lenne sem számítana semmit 27/n, nekem van, de már a te korodban 2 tárgyból buktam volna, 2 stagnált volna és egyből javítottam volna, mert ilyen arányban volt rá szükségem azután + ezekre még ráült ami érdekelt de nem érettségi tárgy. Szégyen nem szégyen, amit nem használunk, az elkopik eleve felépíteni is időpocsékolás.

32/f

2018. dec. 30. 15:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Ne az akadémikus férfiaknál próbálkozz. Egy olyan férfit nyilván nem zavarna vagy nem ítélne el, akinek szintén nincs érettségije vagy alacsonyabb végzettsége van.
2018. dec. 30. 16:00
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem a papir a fontos, hanem hogy legyen meg az összhang köztetek. Tudjatok közös programot csinálni, jókat beszélgetni egy jót enni. Képzeld el amikor az egyik fél odavan a csülkös pacalért a másik meg három salátalevelet tologat a tányérján. Szerinted el tudnak menni olyan étterembe ahol mindketten jól érzik magukat?

Vagy ha az egyik szeret túrázni a másik meg halálos veszélynek néz egy szúnyogot. Fontos dolgok ezek és függetlenek attól milyen papirod van.

2018. dec. 30. 16:31
 18/21 anonim ***** válasza:

H 12es! Ez esetben sem kéne általánosítani...

Nekem nincs Eretsegim, csak szakmam.

Jol keresek, szeretem a munkám.

Jarok szinhazba, külföldre én is.

Perfekt beszélek németül.

En még nem éreztem hátrányát annak, hogy nincs Eretsegim. Volt diplomás párom is.

N26

2018. dec. 30. 16:58
 19/21 anonim válasza:
10%

Lassan 40 leszek, van diplomám és elég normális fizum.

Ha bejön a nő, teszek rá, hogy milyen papírja van/nincs.

Írni, olvasni tudjon. Ennyi!

Érettségitől jobb segge lesz? Nyelvvizsgától jobban szopik?

Diploma kell a főzéshez? Doktori címtől hűségesebb lesz?

Olvasgasd a GYIK kérdéseit, sok diplomás fiú/lány senki idegbeteg, életképtelen gyíkfos.

2018. dec. 30. 17:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy nem èrdekelne. Èletösztön, èletakarástól függ.
2018. dec. 30. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!