Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat nem érdekli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat nem érdekli érettségi nélküli nő?

Figyelt kérdés
2018. dec. 30. 14:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
38%
Vannak, akiket érdekelnek ilyenek, másokat nem.
2018. dec. 30. 14:43
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

Nem érdekel, hogy milyen papírja van. Ha tud írni/olvasni és szöveget értelmezni és ezen képességeit pedig használja is rendszeresen, akkor én elvagyok vele.

32/f

3/21 A kérdező kommentje:
1. Végülis... ez így teljesen igaz. :D
 4/21 anonim ***** válasza:
A diplomásokat biztos nem.
2018. dec. 30. 14:45
 5/21 anonim ***** válasza:
17%
Magasan kvalifikáltként komolyra csakis magasan kvalifikált lányt tudnék elképzelni, azaz minimum diploma. Lazábbra nem érdekel a végzettsége.
2018. dec. 30. 14:48
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
Egy hasonlóan érettségi nélküli férfit majdhogynem biztos, hogy nem zavarná.
2018. dec. 30. 14:50
 7/21 anonim ***** válasza:
Nekem sincs,ha lenne se zavarna,hogy a nőnek nincs! Ha van egy szakmája amivel eltud helyezkedni dolgozik is onnantól marhára nem érdekel! Mondjuk mivel a fiúknak kb gyilkolni kell egy lányért így nagyon ennek hátrányát nem fogod érezni! De én fiúként csak egy szakmával kb a nők 99% nál már kiestem mivel nem igen tűrik ha valaki "alulképzettebb" náluk! Manapság nem az ember számít mire képes hanem a papír ami közel sem garancia,hogy ész is van mögötte!
2018. dec. 30. 14:51
 8/21 anonim ***** válasza:
Szóval lehet neki egy kazalnyi nem érettségire alapuló végzettsége is.
2018. dec. 30. 14:58
 9/21 anonim ***** válasza:
31%
A szomszédom egy fiatal pincérnő. 3 évet tanult. Semmi hátránya, hogy nincs érettségije. Aztán ismerek olyan gyakorlatias beállítottságú FIATAL fiút, aki szakmára (3 év) jogsira meg nyelvtudásra hajt. Utóbbi már meg is van neki. Szerintem nem butább mintha valaki kettessel, pótvizsgákkal eljut az érettségiig.
2018. dec. 30. 14:59
 10/21 anonim ***** válasza:
91%
Nőként azt gondolom, hogy hasonló a hasonlóval tud hosszútávon sikeres lenni a magánéletben.
2018. dec. 30. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!