Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ráírjak a tanárra?
Figyelt kérdés
Az egyik férfi tanárom nagyon tetszik és mióta ő tanít (kb. 2 éve) azóta szimpatizálunk egymással. Órán csak rám mosolyog mindig az én padom mellé áll és egyáltalán nem úgy néz rám, szólít meg, mint a többi diákot. Persze nem azt mondom, hogy kivételez velem, hanem sokkal kedvesebb hangon szól hozzám és mindig mosolyog rám, ellenben a többi diákkal. Én 21 éves vagyok és estin tanulok, Ő pedig olyan 36 körüli. A sulit most fogom befejezni, érettségizem. Szerintetek, ha befejeztem a sulit ráírhatok a tanárra facebookon ? Már csak szóbelin fogom Őt látni. Korábban is gondolkodtam azon, hogy legalább bejelölöm facebookon, de nem szerettem volna, ha ez bármi problémát jelent az iskolában.2017. máj. 12. 08:20
1/11 anonim válasza:
Szerintem szóbeli után. De ne hajts rá feltűnően, max annyit írj rá, hogy a nagy érettségi hajrá után nem lenne e kedve meginni egy frissítő kávét v ilyesmi. Családja van, barátnője?
2/11 anonim válasza:
Esélyes hogy szóbeli után ő is fog keresni. Már hogyha nincs senkije...
3/11 anonim válasza:
Max a szobeli utan, pl.hogy szeretned megkoszonni a felkeszitest, az eddigi munkajat,az evet stb. Es hogy szeretnel neki valamit adni, es ennek kereteben akkor meghivod valahova.
4/11 anonim válasza:
Végre egy normális lány. Vizsga után jelöld be, várj pár napot a ráírással. Bár sanszos ha bejelölöd rádír, ha akar valamit.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos nem tudom, hogy van-e családja, barátnője. A facebookján csak annyi van feltüntetve, hogy "kapcsolatban". Az a baj, hogy a 2 évben nagyon ritkán találkoztunk, mert csak 2 hetente volt vele órám és sokszor helyettesítették, én is hiányoztam párszor egyéb okokból, ezért nem igazán tudom hogyan és mit írhatnék neki érettségi után. Nem tudom hogy reagálna, hiszen olyan gyakran nem találkoztunk...
2017. máj. 12. 10:16
7/11 anonim válasza:
Akkor előbb azt tisztázd, hogy van-e valakije.
8/11 A kérdező kommentje:
Ezt nem fogom megtudni, max ha megkérdezem...
2017. máj. 12. 15:45
9/11 anonim válasza:
Az első adandó alkalommal meg kell kérdezned.
És NEM elfogadható az a válasz, hogy "lélekben már szakítottunk". Akkor váljon el, és utána lesz szabad.
10/11 anonim válasza:
Vegyel neki ket szinhazjegyet ajandekba a felkeszitesert, es mond neki hogy azert ket jegyet vettel hogy a baratnojevel el tudjon menni. Es akkor kiderul rogvest hogy van e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!