Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak, ha valószínűleg csak barátzónában vagyok?
Kb 5 hónapja beszélgetek egy fiúval, akibe már kezdtem beleszeretni. Ő kezdeményezett, akart ismerkedni. Ő volt aki naponta rámírt. Később már azt is megbeszéltük, hogy találkozunk a nyáron, mivel 180 km van köztünk, mindketten dolgozunk. Telt az idő, és szinte napi programom lett az hogy beszélünk. Pénteken általában nem írt, mert akkor a barátaival bulizott. De szombaton már reggel rámírt. Múlt héten azonban se pénteken, se szombaton, se vasárnap nem írt. Ezért megtettem én. Kiderült, hogy becsajozott. Kéet küldött a csajról, kérdezte, hogy szerinte illik-e hozzá stb. Én nagyon magam alatt voltam amúgy is, egy haláleset miatt. Most is úgy hiányzik, hogy beszéljünk, de nem akarom megalázni magam. Ha ő becsajozott akkor rám már nem is jut ideje? Főleg úgy, hogy nem sokkal ezelőtt, még nekem csapt ugymond a szelet...
Ti ráirnátok? Vagy megvárnátok, hogy ő tegye meg, és rákérdeznétek, hogy akkor most mi is van?
5 hónap, 180 km. Ennek nincs sok jövője. Lehet, hogy úgy érzed, most ő az álompasi, de rengetegen járnak-kelnek az utcán. Vedd fel a legszexibb rucidat, jön a tavasz, tombolnak a hormonok! Irány pasizni!
Ha elkezdett tesztelni azzal, hogy féltékennyé tesz, akkor minél hamarabb felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!