Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudná egy 24 éves lány elfogadni, hogy valószínűleg sosem fog szexelni?
Én se értem miért nem róka... :D
De biztos foGSZ, csak úgy kell hozzá állni.
Hát, ha huszonnégy év alatt egy jelentkező akadt, az is 8 évesen, kétlem, hogy sok esélye lenne.
A férfiak többnyire átnéznek rajtam, elveszek a tömegben, nem érdeklem őket. Nem vagyok méltó arra, hogy megismerjenek jobban. Tudom, hogy ezt nehéz elhinni. Nekem is nehéz, de hiábavaló a reménykedés. Én egyszerűen nem az a nő vagyok, aki bárkinek is tetszene. Meg igazándiból elképzelni nem tudom, hogy mi tetszhetne rajtam bárkinek is.
Sem külsőleg, sem belsőleg. Külsőleg az alakom genetikai selejt, az arcom meg huszonéves létemre is pattanásos, a hajammal nem tudok mit kezdeni, egyre szárazabb és szénakazalhoz hasonlít. Picike, szinte láthatatlan szemeim vannak, semmi extra nincs bennem, átlag alatti vagyok. Nem értem, hogy miért mondják azt a férfiak, hogy a nők bármikor tudnak szexelni bárkivel. Ez miért lenne így? Egy nő, akire nem fanyalodna rá senki (nekem csak inkább beszólnak, vagy átnéznek rajtam), miért tudna lefeküdni bárkivel is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!