Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudná egy 24 éves lány elfogadni, hogy valószínűleg sosem fog szexelni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 20:11
11/34 A kérdező kommentje:
Egyébként általában nem vagyok egy megkeseredett ember, nem látszik rajtam, de néha beugrik, hogy szexelnék, vagy legalább csókolóznék valakivel. Emlékszem, amikor még gimis voltam, a korombeli lányok bulikban kavargattak srácokkal, beszélgettek, stb. Lehet, hogy az idegennel való testi kontakt elítélendő, ha nőről beszélünk, de én azért kipróbáltam volna. Ők biztos nagyon élvezték, mert mi rossz lehet ebben? Kölcsönös örömszerzés.
2015. febr. 26. 20:19
12/34 anonim válasza:
Érdekes. Ezek szerint nem szerelemre vágysz, hanem szexre. De akkor mi a gond ? Kiállsz az utcasarokra és annyi szexet kapsz, amennyit tudnak fizetni.
13/34 A kérdező kommentje:
Szerelemre is vágyom. Mindkettőre vágyom. A szerelemről már nagyon régen letettem (mint már írtam, nem vagyok elég jó ahhoz senkinek, hogy belémszeressen), egy ideig még azt hittem, azért szexet kapni könnyebb. Utcasarokra nem állok ki. Nem szifiliszt akarok, csak szexet. És különben is az már a szánalmasság legalja lenne.
2015. febr. 26. 20:22
14/34 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy nem vagy jó senkinek?
15/34 anonim válasza:
"Nem szifiliszt akarok, csak szexet." KOTON!!!!!
16/34 anonim válasza:
Talán ha nemcsak a 10/10-es kinézetű pasikat vennéd észre, találnál te is valakit magadnak.
17/34 A kérdező kommentje:
Azok alapján fogalmazódott meg bennem, amiket tapasztaltam. Valami egyszerűen hiányzik belőlem. Azt látom, hogy a férfiaknak nem érdemes megismerni engem.
2015. febr. 26. 20:28
18/34 A kérdező kommentje:
#15 oké, értem, hogy koton, de attól még miért állnék ki az utcasarokra?
2015. febr. 26. 20:28
19/34 A kérdező kommentje:
#16 Hol írtam ilyet? És különben is, kinek mi a "10/10-es pasi". Nem a tipikus izompacsirta férfiakra vágyom, akik manapság az ideálisak.
A hozzám hasonlóan átlag alatti férfiak is csak beteszik a sablonmosolyt, ha beszélek hozzájuk, aztán meg mennek, amerre látnak.
2015. febr. 26. 20:30
20/34 anonim válasza:
"csak 8 évesen"
Na jó...MI VAN?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!