Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudná egy 24 éves lány elfogadni, hogy valószínűleg sosem fog szexelni?
"#16 Hol írtam ilyet? És különben is, kinek mi a "10/10-es pasi". Nem a tipikus izompacsirta férfiakra vágyom, akik manapság az ideálisak."
Ha egy lány nem talál pasit, az kivétel nélkül mindig azért van, mert túl magasak az igényei.
Ja, vagy úgy.
Valami sokkal rosszabbra gondoltam...
változtass a külsődön,
rossz testalkat? ha sovány vagy akkor tömegelj + edz
ha túlsúly akkor edz + diéta
rengeteg olyan nő van aki arcra nem szép de olyan teste van, hogy megszólal.
száraz haj? egészsége étrend + fodrász
kicsi szemek, smink mehet!
nincs lehetetlen , csak tehetetlen ! :D
változtas még a hozzáállásodon , és az önbizalmadon
ja és eszembe jutott még egy olyan is , hogy van az a műsor, hogy így készül a nő ,
arrúl szól, hogy csunya nőkből bombázok lesznek!
Ez hülyeség. Valószínűleg csak nem jársz sehová, ahol ismerkedni lehetne.
A külsődön sokat tudsz változtatni, ami pedig nagy hatással lesz a belsődre is :-) Mármint ahogy gondolkodsz magadról.
Egyébként hasonló cipőben jártam 22 éves koromig, akkor volt az áttörés nálam. :) Addig én isilyen hülyén gondolkodtam. Ma már igyekszem szuper pozitív lenni a lehetséges úriemberjelöltjeimmel kapcsolatban. Meg magammal kapcsolatban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!