Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudná egy 24 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudná egy 24 éves lány elfogadni, hogy valószínűleg sosem fog szexelni?

Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 20:11
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
#20: Én voltam 8 éves, amikor volt egy udvarlóm, aki szintén 8 éves kisgyerek volt. Gondolom sejted, hogy sok jövője nincs egy ilyen kis "kapcsolatnak", tehát nem is méltó említésre.
2015. febr. 26. 20:36
 22/34 anonim ***** válasza:
40%

"#16 Hol írtam ilyet? És különben is, kinek mi a "10/10-es pasi". Nem a tipikus izompacsirta férfiakra vágyom, akik manapság az ideálisak."

Ha egy lány nem talál pasit, az kivétel nélkül mindig azért van, mert túl magasak az igényei.

2015. febr. 26. 20:38
 23/34 A kérdező kommentje:
#22 Hát látod, van kivétel. Én erősítem a szabályt.
2015. febr. 26. 20:39
 24/34 anonim ***** válasza:

Ja, vagy úgy.

Valami sokkal rosszabbra gondoltam...

2015. febr. 26. 20:41
 25/34 anonim ***** válasza:
80%

változtass a külsődön,

rossz testalkat? ha sovány vagy akkor tömegelj + edz

ha túlsúly akkor edz + diéta

rengeteg olyan nő van aki arcra nem szép de olyan teste van, hogy megszólal.

száraz haj? egészsége étrend + fodrász

kicsi szemek, smink mehet!

nincs lehetetlen , csak tehetetlen ! :D

változtas még a hozzáállásodon , és az önbizalmadon

ja és eszembe jutott még egy olyan is , hogy van az a műsor, hogy így készül a nő ,

arrúl szól, hogy csunya nőkből bombázok lesznek!

2015. febr. 26. 20:42
 26/34 A kérdező kommentje:
#25 Ez mind szép és jó, sminkelek és edzeni is járok, de úgy gondolom, hogy alapvetően hiányozhat belőlem valami, ami miatt nem vagyok érdekes senki szemében sem. Saját magaméban sem ugye. Így hát már úgy érzem, felesleges is próbálkozni. Főleg, hogy a korombeli férfiaknak csak nyűg lenne egy ennyi idős szűz lány, késő már. Meg amúgy is, legtöbbjüknek van állandó kapcsolata.
2015. febr. 26. 20:47
 27/34 anonim ***** válasza:
24 évesen egy nőnek nem szégyen szűznek lenni, csak a fiuknál szégyen :)
2015. febr. 26. 20:53
 28/34 anonim ***** válasza:
Hány privinél jársz?
2015. febr. 26. 21:00
 29/34 anonim ***** válasza:
szerintem soknál, mert nekem már nem ír vissza :)
2015. febr. 26. 21:30
 30/34 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Valószínűleg csak nem jársz sehová, ahol ismerkedni lehetne.

A külsődön sokat tudsz változtatni, ami pedig nagy hatással lesz a belsődre is :-) Mármint ahogy gondolkodsz magadról.

Egyébként hasonló cipőben jártam 22 éves koromig, akkor volt az áttörés nálam. :) Addig én isilyen hülyén gondolkodtam. Ma már igyekszem szuper pozitív lenni a lehetséges úriemberjelöltjeimmel kapcsolatban. Meg magammal kapcsolatban is!

2015. febr. 27. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!