Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagynéném baromi szexi, de nem merem neki ezt így mondani, bár valószínűleg már sejthet valamit a magatartásomból amikor a közelemben van. Szerintetek mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Én 20 vagyok nagynéném meg 39.2015. jan. 26. 16:04
2/26 anonim válasza:
Pl. kereshetnél egy barátnőt, mert ha titokban tartja az még egy dolog, de ha kiderül, hogy izgulsz egy családtagra, nagyon sokáig fogod még bánni, mert bizony emlegetve lesz.
3/26 anonim válasza:
csűrjék már ide egy képet a nagynéniről :D
4/26 anonim válasza:
nyalogasd meg a nedves forró csiklóját
5/26 Noren1989 válasza:
Ide is jöhetne a kép, hátha bejön ;)
25/F
6/26 anonim válasza:
A legjobb amit tehetsz hogy belinkeled ide a nagynénit.
Ezzel már egy kicsit egyből javul a helyzet.
7/26 A kérdező kommentje:
ezek a képek kb. 1 vagy 2 évesek lehetnek ekkor még Olaszországban dolgozott, mostani képem nincs, de most karácsonykor láttátok volna hogy kirittyentette magát, majdnem felrobbant a nadrágom XD meg ráadásul sztem látta rajtam, hogy eléggé nah ... hát értitek aztán még rá is tesz olyankor egy lapáttal
2015. jan. 27. 17:33
8/26 A kérdező kommentje:
szóval 100 szónak is 1 a vége: én dugnám, hiába vagyok az unokaöccse
2015. jan. 27. 17:40
9/26 Noren1989 válasza:
Köszi, minden itt rejszoló nevében.
Am, lehet, h benne lenne egy dugásban, nem tudom, méricskél, mikor rádnéz ?
10/26 A kérdező kommentje:
hát méricskél , az nem kifejezés XD pl. amikor egyszer együtt ebédelt a család a lábát neki nyomta az enyémnek, meg pl. búcsúzáskor a puszit nem arcomra adja, inkább a szám sarkára, szóval sztem a méricskélés nála alapvető :)
2015. jan. 28. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!