Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha egyre nyilvánvalóbbá válna, hogy valószínűleg soha nem lesz párotok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 20:19
2/6 anonim 

válasza:

Élj tovább úgy, ahogy eddig és várd mit tartogat még az élet. ;)
3/6 Kurtz Bickle 

válasza:

Röhögnék egyet. Csaknem tíz hónapig tököltem egy nővel, akit nem tudtam megközelíteni. Elegem lett a sok agyalásból meg feszültségből, és letettem róla. Egy hét sem telt el, megjelent, és úgy alakult minden, hogy le tudtam szólítani, és beszélgettünk picit. Mondjuk nem alakult semmi több, de ez is siker.
Amint elfogadod, hogy nem lesz, pont akkor fog jönni...
4/6 anonim 

válasza:

A hobbijaimnak szentelném az életem és azt is csinálom. Boldog vagyok.
5/6 anonim 

válasza:

Kiverem minden nap !
Majdnem minden problémám megoldva !
6/6 anonim 

válasza:

Már beletörődtem,kész ennyi.Családomnak is megmondtam,hogy ne baszogassanak vele,mert nem lesz semmi ilyesmi.
Rá se nézek a nőkre,egyre inkább nem érdekelnek.Zene be,külvilág ki,és nem érdekel tovább ki mit csinál vagy gondol...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!