Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves lány-nő! Te hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lány-nő! Te hogyan szabadultál ki a mamahotelből, ha már kiszabadultál onnan? Önerőből vagy odaköltöztél valami pasihoz?

Figyelt kérdés

Mi a sztorid kedvesem?

F/28

2018. dec. 26. 09:50
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
28%

Mivel 16 éves korom óta nem vágytam másra, mint hogy elhúzzak itthonról nem volt nehéz önerőből elköltözni. Amióta az eszemet tudom dolgozok. Egyetem alatt is melóztam. Ahogy lediplomáztam költöztem is el. Talán 2 havi fizut vártam még mielőtt költöztem, hogy tuti legyen mindenre pénzem. Az eredeti terv szerint egyedül laktam volna, de addigra megérett párommal a kapcsolatom annyira, hogy úgy döntöttünk inkább együtt költözünk. Nekem félre volt rakva egy nagyobb összeg erre a célra, neki ilyen hirtelen jött ötlet volt inkább.

Mamahotelben soha nem voltam. Anyám a legkevésbé sem házias, mindent egyedül csináltam. Inkább ő volt "kislányom" hotelben.

2018. dec. 26. 15:51
 42/48 anonim ***** válasza:
86%

Külföldön dolgoztunk évekig és a párommal vettünk közösen.

De én azt sem nézem le, akinek a szülei vettek lakást. Valószínű, hogy ott a szülők tanultak, dolgoztak szorgalmasan, és a gyerek is ezt a példát követi. Én is segítani fogok a gyerekemnek, ha tehetem.

2018. dec. 26. 15:52
 43/48 anonim ***** válasza:
78%
Már bocs, de ha megnéznénk, hogy kik laknak mamahotelben, biztos vagyok benne, hogy sokkal több lenne köztük a férfi, mint a nő.
2018. dec. 26. 17:16
 44/48 anonim ***** válasza:
44%
Én arra vagyok büszke, hogy anyukám nemcsak ült a fenekén, mint bolti eladó, hanem tanult, hajtott, dolgozott, fejlődött. Nem az én érdemem a lakás, amit vett nekem, teljesen az övé. De büszke vagyok, hogy nekem ilyen anyuka jutott.
2018. dec. 26. 17:55
 45/48 anonim ***** válasza:
79%
Igen, amikor azt írtam, hogy büszke vagyok arra, hogy a szüleim tudnak támogatni, én is úgy értettem, ahogy az előző, büszke vagyok a szüleimre, és örülök, hogy ide születtem. Majd amikor a saját gyerekemet fogom támogatni, akkor meg magamra leszek büszke.
2018. dec. 26. 20:56
 46/48 anonim ***** válasza:

Szerinted mindenki mamahotelben lakik, s csak úgy költözik el, hogy fog egy lakásos pasast? ??

Képzeld, egyetem, munka, albérlet, saját lakás volt a sorrend, senki nem segített benne, főleg nem pasas vagy anyám. ..

2018. dec. 26. 22:52
 47/48 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azok sem jobbak, akik a szüleiktől kapott lakásban élnek, de közben a szüleik anyagilag támogatják őket + anyutól hordják a főtt ételt... csak a volt osztályomban legalább 4 ilyen csajt ismerek
2018. dec. 27. 18:21
 48/48 anonim ***** válasza:
Megmondtam anyának hogy találtam egy full gazdag pasit akinek a szülei is gazdagok, vesznek Pesten házat nekünk és hozzá költözöm. Amikor elmondtam nagy volt az öröm anyáéknál és örültek hogy soha nem kell majd rendesen dolgoznom csak szülnöm majd egyszer egy babát és úgy leszek majd babahoteles és ki sem tudnak rakni a pasimtól anyósomék.
2019. jan. 26. 23:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!