Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves lány-nő! Te hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lány-nő! Te hogyan szabadultál ki a mamahotelből, ha már kiszabadultál onnan? Önerőből vagy odaköltöztél valami pasihoz?

Figyelt kérdés

Mi a sztorid kedvesem?

F/28

2018. dec. 26. 09:50
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
90%

Szüleimmel lakom még de nem mama hotel. Amiben tudok segítek

Alberletbe nem szeretnek menni, kötelező párkapcsolatot sem szeretnek hogy legyen lakásom

Igazság az hogy én nem akarok össze költözni egy férfival nem tetszik ami vele jár.

Saját lakásra gyujtok ami csak az enyem. Nem kell osztozkodni

N24

2018. dec. 26. 10:18
 12/48 anonim ***** válasza:
86%

Egész életemben azt hittem, hogy szegényebbek voltunk, mint a többiek, mert nekem nem volt illatos radírom, világítós cipőm, Budmil táskám, Adidas edzőcuccom, a legtöbb ruhámat anya varrta... Anyum mindig ott spórolt, ahol tudott. Így tudott nekem lakást venni. Nem csak a gazdagoknak megy. Lehet irigykedni, hogy érted miért nem tették meg.

Az eredménye a spórolásnak az lett, hogy rájöttem, mi felesleges. Pl. ma lenne pénzem iPhone-okat venni, de minek?

2018. dec. 26. 10:19
 13/48 anonim ***** válasza:
5%
Azért ez lányokkal vlsz gyakrabban fordul elő, hogy lakást kapnak a szüleiktől, mint fiúkkal.
2018. dec. 26. 10:23
 14/48 anonim ***** válasza:
74%

1. Nem kiszabadultam, mert nem börtönben voltam, hanem a szüleimmel éltem, akikkel nagyon jó a kapcsolatom. Ha nem lett volna jó, abban az esetben lehetne szabadulásnak nevezni.

2. Nem vagyok a kedvesed.

3. Találtam egy nagyon jól fizető munkát és saját erőmből költöztem el, majd pár hónap után költözött hozzám a párom.

2018. dec. 26. 10:28
 15/48 anonim ***** válasza:
72%
Anyukámtòl kaptam egy lakást, és nem, nem vagyunk gazdagok.
2018. dec. 26. 10:39
 16/48 A kérdező kommentje:

Akik csak úgy kapnak egy lakást a szüleiktől ők márpedig módosak.

Vagy csak buborékban élnek és nem érzékelik a valóságot.

2018. dec. 26. 10:41
 17/48 anonim ***** válasza:
93%
Én még egyetemre járok, de már Pesten lakok a belvárosban albérletben(unokatesómék lakása). Nyaranta mindig külföldön dolgozok, amiből egyrészt sok pénzt félre tudok tenni, másrészt nagyon nagy élmény. Évközben is diákmunkázok plusz szüleim támogatnak, így annyi pénzt gyűjtök, amennyit csak lehet. Diploma után összeköltözök a barátommal, együtt veszünk majd ki albérletet.
2018. dec. 26. 10:41
 18/48 anonim ***** válasza:
29%
#16 Ez igaz, kár, hogy sokan nincsenek is tisztában azzal, mennyire szerencsések és nem tudják értékelni.
2018. dec. 26. 10:42
 19/48 anonim ***** válasza:
81%
Miután leérettségiztem nem találtam jó munkát, két évig sínylődtem egy rossz munkahelyen, de sikerült kitörnöm onnan és lett egy jól fizető állásom. Összeszedtem magam, vettem egy autót és albérletbe költöztem 22 évesen. A barátom egyetemre jár még és úgy néz ki, hogy velem fog lakni. Büszke vagyok, hogy ezt önerőből sikerült elérnem. This is my story :)
2018. dec. 26. 10:43
 20/48 anonim ***** válasza:
19%

“sikerült kitörnöm onnan és lett egy jól fizető állásom“

Azért azt elárulnád, hogy egy sima érettségivel milyen jól fizető munkád lett, amivel 22 évesen már autód van és albérletet fizetsz? Nem rosszindulatból kérdezem, csak tényleg érdekelne..😀

2018. dec. 26. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!