Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lány-nő! Te hogyan szabadultál ki a mamahotelből, ha már kiszabadultál onnan? Önerőből vagy odaköltöztél valami pasihoz?
Mi a sztorid kedvesem?
F/28
Szüleimmel lakom még de nem mama hotel. Amiben tudok segítek
Alberletbe nem szeretnek menni, kötelező párkapcsolatot sem szeretnek hogy legyen lakásom
Igazság az hogy én nem akarok össze költözni egy férfival nem tetszik ami vele jár.
Saját lakásra gyujtok ami csak az enyem. Nem kell osztozkodni
N24
Egész életemben azt hittem, hogy szegényebbek voltunk, mint a többiek, mert nekem nem volt illatos radírom, világítós cipőm, Budmil táskám, Adidas edzőcuccom, a legtöbb ruhámat anya varrta... Anyum mindig ott spórolt, ahol tudott. Így tudott nekem lakást venni. Nem csak a gazdagoknak megy. Lehet irigykedni, hogy érted miért nem tették meg.
Az eredménye a spórolásnak az lett, hogy rájöttem, mi felesleges. Pl. ma lenne pénzem iPhone-okat venni, de minek?
1. Nem kiszabadultam, mert nem börtönben voltam, hanem a szüleimmel éltem, akikkel nagyon jó a kapcsolatom. Ha nem lett volna jó, abban az esetben lehetne szabadulásnak nevezni.
2. Nem vagyok a kedvesed.
3. Találtam egy nagyon jól fizető munkát és saját erőmből költöztem el, majd pár hónap után költözött hozzám a párom.
Akik csak úgy kapnak egy lakást a szüleiktől ők márpedig módosak.
Vagy csak buborékban élnek és nem érzékelik a valóságot.
“sikerült kitörnöm onnan és lett egy jól fizető állásom“
Azért azt elárulnád, hogy egy sima érettségivel milyen jól fizető munkád lett, amivel 22 évesen már autód van és albérletet fizetsz? Nem rosszindulatból kérdezem, csak tényleg érdekelne..😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!