Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves lány-nő! Te hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lány-nő! Te hogyan szabadultál ki a mamahotelből, ha már kiszabadultál onnan? Önerőből vagy odaköltöztél valami pasihoz?

Figyelt kérdés

Mi a sztorid kedvesem?

F/28

2018. dec. 26. 09:50
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
66%

Ballagásra kaptam egy lakást a szüleimtől.

Az egyetemre már onnan jártam be ősszel.

2018. dec. 26. 09:53
 2/48 A kérdező kommentje:

Ja igen, ezt is kihagytam, hogy szülők fellakásosítottak, ez is egy opció, bár ez nem olyan gyakori.

Ez inkább a felsőközéposztály huncutsága.

2018. dec. 26. 09:56
 3/48 anonim ***** válasza:
87%
Önerőből
2018. dec. 26. 09:56
 4/48 anonim ***** válasza:
58%
Vettek nekem egy házat. Nem luxuspalotára kell gondolni.
2018. dec. 26. 09:57
 5/48 anonim ***** válasza:
82%
Inkább egyél egy kis sütit kedves Baláže, addig se írogatsz hülyeségeket.
2018. dec. 26. 09:58
 6/48 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, mi a bajod azzal, ha a szülők biztosítanak a gyerekeiknek egy biztos lakhatást?

Te nem tennéd meg ezt a gyerekedért?

2018. dec. 26. 09:58
 7/48 A kérdező kommentje:

Nincs vele bajom nyilván. A kérdés inkbb arra hegyeződik ki, akiket pasi rángatott ki a mamahotelből.

Nyilván úgy a legegyszerűbb ha apu megveszi a várost, vagyis vesz kecót nekünk.

2018. dec. 26. 10:00
 8/48 anonim ***** válasza:
64%

Ahogy elnézem neked nincs gyereked.

Majd ha lesz, megtudod milyen szeretni a gyerekedet, és mindent megadni neki...

2018. dec. 26. 10:03
 9/48 anonim ***** válasza:
89%
Volt olyan pasim is, akinek a csaladja vett lakást. Én úgy gondolom, hogy ő szerencsés és nem gondolom, hogy ez rossz lenne .
2018. dec. 26. 10:12
 10/48 anonim ***** válasza:
96%

Én örültem volna neki, ha vesznek nekem lakást, de nem így történt. Mentem albérletbe diákfizuból, mert egyébként nem támogattak anyagilag sehogy sem, sőt, még nekem kellett volna fizetnem az otthon lakásért 18 éves korom után, szóval egy kicsit sem könnyű egyetem mellett dolgoztam, hogy meglegyen a mindennapi betevő meg az albérletre a pénz. Eleinte csak szobát béreltem mondjuk, teljes lakást csak akkor béreltem már, amikor összeköltöztünk a párommal. Saját lakást csak az esküvő után vettünk a férjemmel. Egyikünk sem ült bele a jóba, mindenünk amink van, kemény munka eredménye. Ha lesz gyerekem és megtehetem, én vennék neki lakást. Hatalmas pluszt és löketet ad az életkezdéshez, amire egy huszonévesnek nagy szüksége van. Szerintem ez nem egy megvetendő dolog.

26/N

2018. dec. 26. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!