Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nők a pasik 90 % át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők a pasik 90 % át kukázzák külsőre, viszont nem csak 10 %-nyi pasinak van nője, akkor sok nő kezd olyan pasival is aki amúgy nem is jön be neki külsőre?

Figyelt kérdés
2018. dec. 25. 20:38
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Mégis honnan vetted ezeket a számokat?
2018. dec. 25. 22:44
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a nők a pasik 90 % át kukázzák külsőre"

Ezt mégis hogy kellene érteni? 1 nő nyilván kukázza a legtöbb pasit, mert csak 1 kell neki a párkapcsolathoz, de úgy általánosságban ahány nő, annyiféle ízlés, akit én kukáztam, még a többi nőnek még simán bejön. Miről is beszélünk?

2018. dec. 25. 22:49
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nálad már beteges kényszer, amit művelsz itt, hogy így szerezz egy kis figyelmet magadnak, ezért találsz ki az életedről újabb és újabb hazugságokat folyamatosan. Most például, hogy elhagyott egy korábbi barátnőd egy gazdag vállalkozóért, holott egész eddig azt állítottad, hogy soha nem volt senkid. Ez pont ugyanolyan, mint hogy egyszer azt írod, hogy nem akarsz semmit a nőktől, jól elvagy egyedül, máskor pedig azon keseregsz, hogy te csak annyit szeretnél, hogy szeressen valaki, hogy legyen egy barátnőd.
2018. dec. 26. 00:43
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

Csak a kérdező válaszaiba olvasgattam bele, szóval elnézést, ha netán ismételném valamelyik előttem szóló szavait, de:

„Statisztikák alapján a nők a férfiak 90 % át nem tartják vonzónak külsőre.”

Oszd már meg velünk is ezt a statisztikát, légy oly’ kedves. :D

„Viszont nem csak minden 10. pasinak van nője, úgyhogy ebből az következik hogy összejönnek olyan pasikkal is akik amúgy nem tetszenek nekik külsőre.”

Vagy esetleg az, hogy nem minden nőnek UGYANAZ a 10% jön be külsőre. Már ha elfogadjuk az alapvetésedet.

2018. dec. 26. 01:00
 45/45 anonim ***** válasza:

Van olyan nő is, biztos.

De az is biztos, hogy a kérdésben levő első állítás nem igaz, vagy nem olyan értelemben, ahogy gondolod. Nekem sem jön be sok férfi, de aki bejön, azok közül van olyan, akit más nők bottal nem piszkálnának meg.

2018. dec. 27. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!