Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők a pasik 90 % át kukázzák külsőre, viszont nem csak 10 %-nyi pasinak van nője, akkor sok nő kezd olyan pasival is aki amúgy nem is jön be neki külsőre?
Mi van? Miért ne akarnék? Ti ilyen szinten nem bírjátok a kritikát?
Hihetetlenek vagyok..annyira megszoktátok hogy nyalják a seggeteket egész nap a férfiak hogy besérültök pár ilyen mondattól.
Talán ha nem általánosítanál, és néznél le mindenkit, akkor nem kapnád emg ugyanazokat a negatív reakciókat a századik szánalmas kis kérdécskéd alá is.
Te nem írsz kritikát, csak odaböffögsz valami provokatív nonszenszt.
Azt se csodálom, hogy már nem vagy együtt az említett lánnyal. Bizonyára keresett magának egy olyan férfit, aki megbecsüli.
Aha, biztos "csak" ennyi volt az oka.
Amúgy, ha zavar, van egy megoldás: legyél pénzes budai vállalkozó. Hoppá.
Menjél pszichológushoz, durván problémák vannak nálad a toronyban!
Kívánom, hogy találd meg a hozzád méltó párod. Csak figyeljetek a fogamzásgátlásra, van már elég idióta a világban, kár lenne szaporodni... :D
Igen, kedves 74 es. Nem mondott konkrét okot hogy miért dob ki.
Ja volt egy olyan hogy "túl sokat panaszkodsz"...
Hát akkoriban éppen egy idegen országba költöztem el és próbáltam elkezdeni az életemet...nyilván nem rózsaszín ködben úsztam....
Milyen érdekes...
A Gyakorin is rengeteg panaszkodsz! :D Napi öt kérdésben minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!