Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nők a pasik 90 % át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők a pasik 90 % át kukázzák külsőre, viszont nem csak 10 %-nyi pasinak van nője, akkor sok nő kezd olyan pasival is aki amúgy nem is jön be neki külsőre?

Figyelt kérdés
2018. dec. 25. 20:38
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
19%
6os most miert lennek undorito??? Legalabb nem vagyok alszent;) nekem igenis jo az ha valakit ingyen d@@k kesz. Ezek a tenyek attol meg szerethetem a csajt lehetek vele kedves mittudomen. De akkor is ingyen d@@gom;) meg mindig jobb mint recsizni egesz nap;)
2018. dec. 25. 20:48
 12/45 anonim ***** válasza:
Ez messze nem igy van. Jó szöveggel lelehet imádkozni a nők jó részéről a bugyit. Nem érzel semmit a nő iránt, sokkal könnyebben megy szöveg is.
2018. dec. 25. 20:56
 13/45 anonim ***** válasza:
0%

Off de nem lehetne elfelejteni örökre a "pasi" szót?

Mindig valami affektáló cosmopitsa képe rémlik fel előttem.

2018. dec. 25. 20:57
 14/45 A kérdező kommentje:
Utolsó, te nem is a kérdésemre válaszoltál...gondolom nő vagy, fel se fogtad a kérdést...jellemző.
2018. dec. 25. 20:57
 15/45 anonim ***** válasza:
76%

Mindenkinek más tetszik, más az ízlése. Pl. nem minden nőnek jönnek be az izomagyak. Van akinek a szimpla vékny srácok jönnek be.

De milyen pasikat dobnak el szerinted, kérdező?

És akkor a pasik milyen csajokat nem választanak maguknak?

És nem minden a külső! Pl. számomra alapelvárás, hogy a párom ne dohányozzon, ne igyon alkoholt és fontos legyen számára az egészséges mozgásban gazdag életmód.

2018. dec. 25. 21:03
 16/45 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező! Ostoba felfogasod van!
2018. dec. 25. 21:06
 17/45 anonim ***** válasza:
76%
Akkor most fogalmazd meg a kérdést még egyszer. De úgy, hogy meg lehessen érteni.
2018. dec. 25. 21:13
 18/45 A kérdező kommentje:

Látom értetlenkedik itt pár nő...

Statisztikák alapján a nők a férfiak 90 % át nem tartják vonzónak külsőre.

Viszont nem csak minden 10. pasinak van nője, úgyhogy ebből az következik hogy összejönnek olyan pasikkal is akik amúgy nem tetszenek nekik külsőre.

2018. dec. 25. 21:15
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb dologgal nem számolsz egyedül. Attól, hogy elsőre mondjuk nem jön be a pasi még simán tudja ezt ellensúlyozni a személyiségével. Én egyik páromat sem tartottam vonzónak elsőre. Aztán megismertem és megszerettem őket. Egy jó személyiség bármikor ellensúlyoz egy jó külsőt.
2018. dec. 25. 21:19
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha ennyire lesújtó a véleményed a nőkről, akkor miért akarsz bármit is tőlük?
2018. dec. 25. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!