Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzódtál már olyan emberhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódtál már olyan emberhez nagyon, aki külsőre egyáltalán nem tetszett?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a személyisége miatt lehet meg, mert gyönyörű szép szemei vannak, de összességében nem tetszik a lány. Mégis olyan szinten vonzódom hozzá, hogy már talán beteges. Természetesen boldog párkapcsolatban él, de minél inkább próbálom kiverni a fejemből, annál inkább zúgok bele. Mit lehet ilyenkor tenni?
2018. nov. 22. 21:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
6-7 kör whisky kóla plusz 5 és akkor olyan szép lesz mint a mesékben.
2018. nov. 22. 21:37
 2/12 anonim ***** válasza:
És mi nem tetszik a külsejében? Azt írod gyönyörű szemei vannak. Telt? Vagy mi, az arca?
2018. nov. 22. 21:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Ami a leginkább nem tetszik, hogy van rajta néhány kg túlsúly. Ránézésre max. 10kg, de mivel alacsony meg inkább a hasán látszik és az arcán így furán néz ki. De ha fogyna se lenne közelebb az izlésemhez. Olyan igazi tenyérbemászó kinézte van, vagy nem is tudom hogyan fogalmazzam meg. Viszont nagyon kedves, jó a humora, nem lehet mellette unatkozni egy percig sem és egyszerűen szebb lesz a napom, ha láthatom. Munkatársak vagyunk és néha összeér a kezünk, az konkrétan olyan nekem, mint egy kisebb áramütés, de imádom. Néha segítenem kell neki és olyankor kicsit több ideig fogom a kezét (míg mutatom milyen mozdulatokra van szükség a feladathoz).. Ezek a pillanatok leírhatatlan boldogsággal töltenek el..Sajnos, mert amúgy egyáltalán nem akarok így érezni iránta.
2018. nov. 22. 21:53
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

Én is ilyen helyzetben vagyok, csak nőként. Nem az esetem a férfi, és mégis vonzalmat érzek iránta már az első perctől kezdve. Kapcsolatban van.

Ő nyilván nem tudja, hogy nekem mi jár a fejemben, mert jól leplezem. Azt próbálom elérni, hogy kiábránduljak belőle, ha ez nem is történik meg, akkor pedig gondolatban meggyőzöm magam, hogy nem illik hozzám, ráadásul nem is független, tehát abszolút tabu. Szerintem csak idő kérdése és lecseng.

2018. nov. 22. 22:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem sose volt olyan parom aki tetszett volna kulsoleg. De szerettem oket .
2018. nov. 22. 22:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. nov. 22. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:

A vonzalom nemcsak a külsőbol fakad. Az a fizikai vonzalom, de van meg 2 másik, ha jól emlékszem viselkedés meg személyiségjegyek is keltenek vonzalmat.

De a gáz itt nem ez, hanem hogy kapcsolatban van. Sajnos ezek a vonzalmak évekig is eltarthatnak, ha folyton melletted van és nem tudod ezáltal elfelejteni. Ha meg puszta sima fellángolás, az par hét hónap általában , de tapasztalatból mondom, ha ez inkább erősebb vonzalom, az sokkal tovább berágja magát a fejedbe. Sajnos..

2018. nov. 22. 23:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Azért nem akarsz így érezni, mert nem az ideálod külsőre, vagy azért, mert párja van?
2018. nov. 23. 01:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben voltam, talán mondhatom a legjobb (lány)barátomról volt szó. Nem mondom hogy csunya, mert nagyon is aranyos, de külsőleg addig nem mozgatott meg míg meg nem ismertem. Személyisége nagyon megfogott, de nagyon nagy f@!z voltam hogy nem akkor szerettem volna összejönni vele mikor még szingli volt, na mindegy is (hosszú sztori). Lényeg az, hogy kerüld a társaságát amennyire lehet, amíg folyton szem előtt van nehezebben felejted, első időszak nagyon kellemetlen tud lenni. Én az első néhány héten még el-elvoltam, aztán elkezdett hiányozni, többet gondoltam rá, álmaimban is naponta jelent meg, ami meglátszott a hangulatomon is. Ekkor kell erősnek lenni, ha ezen a holtponton sikerül átesni akkor minden jó lesz, csak idő kell.
2018. nov. 23. 04:51
 10/12 A kérdező kommentje:

#8 Azért, mert van barátja több éve és szemmel láthatóan boldog kapcsolat, valószínűleg nem mostanában lesz vége.

#9 Nagyon remélem, hogy csak hirtelen fellángolás, de jelenleg úgy érzem nem igazán akar múlni.

2018. nov. 23. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!