Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódtál már olyan emberhez nagyon, aki külsőre egyáltalán nem tetszett?
# 9 Én az első néhány héten még el-elvoltam, aztán elkezdett hiányozni, többet gondoltam rá
Ugyanez a folyamat volt nálam is teljesen. Nem is akkor, hanem pár héttel utána tört felszínre bennem is ez az érzés mindig, ott akkor elnyomtam vagy nem tudom.. De nekem nem segített az sem, hogy csak néha láttam, mert ezek is mindig előhozták ezt a folyamatot újra és újra. A teljes megszakítás segít csak, hogy egyáltalán ne is tudjak a létezéséről. Kár, hogy azt eddig nem sikerült megoldani..
Nekem is kellett úgy 1,5-2 év belegondolva is borzasztó, hogy végleg lezárjam a kapcsolatot vele. Igaz volt ennek "ára", új helyre költöztem, jól fizető állásomat otthagytam, és a tárgyban szereplő lány őszinte barátságát eldobtam, utobbit sajnálom legjobban, de muszáj volt. Igen ez nálam is pont így zajlott le, ráadásul valamilyen hatodik érzéke lehetett a leányzónak, mert mikor legjobban hiányzott jött újra a képbe, én meg aki probál kimászni a gödörből zuhanok egyből vissza.
Azóta tény nem jött az életembe még egy olyan lány, mint ő és nem is volt/voltak komoly szándékaim tartós kapcsolatra. Részben azért, mert valami hiányzott mindegyik lányból, részben meg tartok az újbóli csalódástól (tudom baromság az utóbbi, de ez van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!