Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ilyen esetben mit gondoltok arról a srácról, aki régebben tetszett nektek?
Kicsit bonyolult, de remélem érthetően meg tudom fogalmazni.
Szóval, ha néhány hónappal ezelőtt eléggé tetszett nektek egy srác, de ő nem foglalkozott veletek, és mondhatni véletlenül összejöttök a fiú legjobb haverjával, aki elsőre talán nem is tetszett annyira.
Ilyenkor mi van? Egyből el van felejtve a másik srác vagy mit gondoltok róla a továbbiakban, már semmit?
Nem úgy értettem, hogy akartok-e tőle még valamit :D hanem ő már nem is fog továbbra is bejönni?
Mivel eredetileg ő tetszett és nem az, akivel később összejössz.
Fiúként nekem nagyon kellemetlen lenne, hogy az első csajszi, aki elsőre igencsak tetszett továbbra is ott van mindig a közelben, még akkor is ha később összejövök a barátnőjével. Sőt, ha úgy alakulna, nem tartom kizártnak hogy a lány ha rám nyomulna nem csalnám meg a barátnőm hirtelen. Bár nem tudom 100%-így, nem voltam még szerencsére ilyen helyzetben.
Csak egy haverja a barátomnak aki régen tetszett,ennyi.
Gondolod a csaj felszedte a havert,hogy a fiú közelébe kerüljön,esetleg így felfigyel majd rá?
Nem nem, egyáltalán. Nem gondoltam semmi ilyesmire. xD
Pusztán, hogy mire gondolhat.
Azért ez a kérdés sokat elmond a mai generáció párkapcsolati szokásairól. :D
Véletlen összejönni,... komoly, mély kapcsolatok, lelki összhang, hűség. ....
Sírva röhögök. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!