Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha egy férfinek van egy párja, de mellette nő barátai is vannak?
Nekem is van egy nagyon jó lány barátom, ha ezt nem tudná elfogadni a leendő párom, akkor az az ő baja, nem fogom a baráttal megszakítani a kapcsolatot.
Amúgy a barátod nem normális...tipikus tahó sggfej hozzáállás, hogy neki "bármit lehet" de a párjának nem.
9. De nekem ebből volt olyan is hogy az egyik ilyen női barátja nekem támadt az utcán, meg hazudozott rólam neki hogy engem férfiakkal látott és megcsalom.
Tehát akkor itt a barátom volt a hibás , mert csak egy ismerős-barát így nem viselkedik. Ez a nő féltékeny mert azt mondta hogy én azt csak hiszem, hogy velem van a párom és én kellek neki.
És hogy ő azzal fekszik le akivel akar mit is képzelek én...még az anyja se szól bele a dolgaiba.
Ezt az embert offoltam, megmondtam neki hogy befejeztem vele mindent. Utána letiltott mindenhol 😂
#5 vagyok:
van az a mondás amit sokan viccnek és van aki komolyan mondja: "a barát akkor is barát ha beteszi"
én ezzel csak olyan esetben értek egyet, ha egyikünknek sincs senkije és ez előre letisztázott dolog, hogy csak barátok
viszont vannak olyanok akik ezt kapcsolaton belül is így látják
mondjuk én a helyedben egy ilyen csók meg beszólások után úgy vágtam volna ki a pasit
a te életed, a te boldogságod, én nem szólok bele
viszont megkérdezhetem, hogy meddig tűröd ezt?
akkor gratulálok kérdező, kifogtál egy idiótát, de te legalább képes voltál lerázni, sokan inkább mellette maradnak, amit nem értek
hidd el jobban jártál így :) jobb lesz neked nélküle :)
keress egy normális pasit aki tudja mi a különbség a barát és a párkapcsolat között :)
sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!