Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj ha én ebből nem fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha én ebből nem fogok lelkiismereti kérdést csinálni? Egy terv a leírásban.

Figyelt kérdés

Egyszerűsítve ez a felállás lesz nálam:

3 év múlva, 28 évesen, szűzen, mikor karrier, egzisztencia, saját idő menedzsment, stb egyenesben elkezdek udvarolni egy akkor 2o éves lánynak.

Logikus, hogy így mmindkettőnket el tudom tartani, lesz egy rakat időm és nem kell megosztanom a figyelmemet a munka és a párom között.

Mivel én akkor még szűz leszek ezért szűz lánnyal fogok kezdeni, nem kényszerítem bele iskola feladásba, gyerekvállalásba v ilyesmi csak szépen feleségül veszem.

Kérdés ugye, hogy nekem miért nem lesz jó a korosztályom..hát mivel én addig nem fekszem le fűvel-fával gondolom elvárhatom, hogy a párom is érintetlen legyen. Mivel 2o év felett már szignifikánsan csökken a szűz lányok aránya ezért letettem a korhatárt.

És ennyi, tudom ez még nem garancia de szerintem ha nem a pénzemmel keresem a társam és meg is válogatom, hogy kivel állok szóba (na meg, hogy hogyan vezetem és becsülöm meg) akkor összejöhet egy nyugis, erős kapcsolat.

Mi a ti véleményetek?

2018. dec. 24. 00:43
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
80%
Elírtam, egyel több nem került az egyik mondatomba. Helyesen: "hogy azért keresgél direkt más korosztályban, mert neki nem kell a sajátja"
2018. dec. 24. 10:09
 32/36 anonim ***** válasza:
83%

21 éves, komolyan gondolkodó és családot akaró lány vagyok. Ha te szintén ilyet keresnél és engem kikosaraznál azért, mert 17 évesen volt egy másfél éves, komoly kapcsolatom, és lefeküdtem vele, minimum kiröhögnélek és azt mondanám, amit most is: keresgélj tovább ezzel az értelmetlen szürővel és ha netalán akad is valaki, vedd feleségül aztán ne csodálkozz, hogy rászáll az első farokra aki még érdeklődik iránta. Egy elképzelt mesevilágban élsz és erről álmodozol... hiába irunk neked is három oldalt tele, majd a saját bőrödön fogod tapasztalni a pofára esést. Tudod, ember tervez, Isten végez. Nevezhetjük sorsnak is ,ha nem hiszel benne.

Ja és majd ha egy húszévesnek felajánlod, hogy eltartod őt és villogsz a javaiddal, ne csodálkozz, ha csak a pénzedért lesz veled.

2018. dec. 24. 13:36
 33/36 anonim ***** válasza:

Te se tudod, hogy mit akarsz kérdezni.

Nem hogy 20, de 17 éves szűz lányt találni is komoly kihívás.

Egy 16-17 éves esetében elég, ha az ő apja csinál abból lelkiismereti kérdést, hogy neked csak azért kell a kislánya, mert szűz.

Akkor mi van, ha nem jön be a terved, és mondjuk 35 évesen is ott tartasz, hogy nem találtál még olyan lányt, aki minden szempontból megfelel?

Csak azért, mert évek óta keresgélsz, és nincs eredménye.

Semmi garancia nincs arra, hogy 28 évesen elsőre sikerül egy szűz lányt találni.

2018. dec. 24. 14:21
 34/36 anonim ***** válasza:
21 voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet, de már az akkori énem is szánalmasnak talált volna. Elég levágós, hogy nem kellesz a korosztályodnak, sikertelen vagy, csak ahelyett, hogy szembenéznél a problémával, egy egész kis hazigságbirodalmat építettél magad köré
2018. dec. 24. 14:49
 35/36 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem a kérdésed. Mit gondolsz itt lelkiismereti kérdésnek?
2018. dec. 24. 15:00
 36/36 lizzi77 ***** válasza:
100%
Furi vagy.Unokatesóm 47, szintén furi, szingli,én szeretem, meg minden, de ha együtt kéne laknom vele, kb. 1 hét múlva megmérgezném.Te is így fogod végezni, hacsak nem lesz olyan szerencséd, hogy találsz egy szintén furi társat, és ásó,kapa,nagyharang.Akkor se értem, hogy egyes -főleg szűz -fickók mi a fenéért teszik piedesztálra a lányok szüzességét?Azt hiszitek, ha szűz még valaki, akkor aranyfüstös neki és cukorkaízű,vagy mi?Én nem azt mondom, hogy menjen át rajt egy fél hadosztály, de sokkal jobb mindenkinek, ha van tapasztalat.Hogy kicsit durva hasonlattal éljek: mit szeretnél,ki műtsön?Egy rezidens, aki elméletben mindent tud,vagy egy 15 éve sebészkedő doki,aki már mindent tud a gyakorlatban is?Plusz: a szüzesség egyszeri dolog....ééééés megismételhetetlen.Illetve, te mint szűz,honnan tervezed megtudni,hogy tényleg szűz -e a lány?Ugyanis nem mindenki vérzik első alkalommal se.Még annyit:te nagyon szépen elterveztél mindent, de mi van, ha valami nem jön ezek közül össze?Ha arra vársz,hogy minden klappoljon,hát ugyancsak sok időbe telhet, de még akkor sincs az égvilágon semmilyen garancia arra,hogy működni fog a kapcsolat egyáltalán,mert az élet sajnos nem mindig a forgatókönyv szerint zajlik le.
2018. dec. 24. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!