Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha én ebből nem fogok lelkiismereti kérdést csinálni? Egy terv a leírásban.
Egyszerűsítve ez a felállás lesz nálam:
3 év múlva, 28 évesen, szűzen, mikor karrier, egzisztencia, saját idő menedzsment, stb egyenesben elkezdek udvarolni egy akkor 2o éves lánynak.
Logikus, hogy így mmindkettőnket el tudom tartani, lesz egy rakat időm és nem kell megosztanom a figyelmemet a munka és a párom között.
Mivel én akkor még szűz leszek ezért szűz lánnyal fogok kezdeni, nem kényszerítem bele iskola feladásba, gyerekvállalásba v ilyesmi csak szépen feleségül veszem.
Kérdés ugye, hogy nekem miért nem lesz jó a korosztályom..hát mivel én addig nem fekszem le fűvel-fával gondolom elvárhatom, hogy a párom is érintetlen legyen. Mivel 2o év felett már szignifikánsan csökken a szűz lányok aránya ezért letettem a korhatárt.
És ennyi, tudom ez még nem garancia de szerintem ha nem a pénzemmel keresem a társam és meg is válogatom, hogy kivel állok szóba (na meg, hogy hogyan vezetem és becsülöm meg) akkor összejöhet egy nyugis, erős kapcsolat.
Mi a ti véleményetek?
meglátjuk..szóval a korkülönbségről nem szeretnétek véleményt mondani..nem baj, nem történt semmi
egyébként gondolom nem csak szerintem alpári a fröcsögésetek de hát így jártunk..az ego az ego..
Álomvilág...
És akkor jön majd a "még nem voltam rajtad kívül más pasival és szeretném kipróbálni".
Ébredj fel Csipkejózsika...
A második válaszoló vagyok. Természetesen észrevettem, hogy azt írtad, hogy te nem keresnéd azokat a nőket, de több okból is írtam, amit írtam. Egyrészt mert úgy gondolom, hogy ha egy 20 évest arról próbál meggyőzni egy 28 éves, hogy nem azért keresgél direkt más korosztályban, mert neki nem kell a sajátja, nem biztos ám, hogy nem fogja ferdítésnek gondolni magában, azaz úgy érzékelni, hogy te bizony nem kellesz a 28 éveseknek. Másrészt a világnézeted miatt gondolom úgy, hogy nem kellenél az akkori korosztályodnak, mert 28 évesen még ott tartani, hogy a leendő párod legnagyobb szűrője, hogy szűz vagy nem, szerintem éretlen dolog. Ennél sokkal fontosabb dolgok vannak a világon, aminek az értékét 28 évesen illene felismerni szerintem. 28 évesen én már anya szeretnék lenni, tehát nem kellene olyan pasi, aki még a szüzesség bálványozásával van elfoglalva. Harmadrészt pedig kicsit fordított értelmezés miatt is írtam, amit írtam, mert hogy te magad írod, hogy ahhoz, hogy időd, energiád, pénzed legyen, neked 28 éves korodig várnod kell. Magyarul 20 évesen nem kellettél az akkori 20 éves lányoknak, csak 28 évesen kellenél a 20 éves lányoknak.
Remélem most már érted a gondolatmenetemet és nem aposztrofálod a "szégyenemnek" a gondolataimat.
Ha még így sem érted, akkor mondom úgy, nekem 20 évesen egyáltalán nem jött volna be egy 28 éves pasi. Olyan társat szeretnék az életben, aki 28 évesen már előrébb jár ennél, mert ez nem csak arról szól, hogy éppen hol jár, és hogy majd 35 éves korára úgyis elér oda, ahová én 28 évesen, és minden rendben lesz, hanem magáról az emberről életfelfogásáról is sok mindent elárul szerintem. Aztán nem lett volna szimpatikus az sem, hogy a szüzességem miatt kellek, mert ez számomra a tárgyiasítás. A szüzesség csak egy állapot, és semmit nem mond el az emberről, nem akarom, hogy ez alapján ítéljenek meg. Ha pl. én 20 évesen szingli lettem volna, nem lettem volna szűz, de úgy, hogy életemben egyetlen fiúval csókolóztam és feküdtem le, boldog, hosszú távra tervezett kapcsolatban. Ennél fontosabb értékek is vannak a világon. Illetve szintén kiemelném azt is, hogy egyetlen osztálytársam se volt szűz 20 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!