Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lógó mell, vagy szilikon inkább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lógó mell, vagy szilikon inkább?

Figyelt kérdés

Ha egy fiatal nőnek (30 alatt) ennyire lóg a melle:

[link]

Akkor érdemesebb inkább egy felvarrás + szilikon implantátum műtétre összespórolni?

Nagyjából ilyen eredményért:

[link] (jobb oldalt)

(szilikon nélkül semmi értelme felvarratni, fél év és visszaesik)

2018. dec. 23. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése, de nekem is inkább a lógó tetszik mint a szilikon. Mindegy milyen alakú, csak legyen igazi. Szilikont a barkácsboltban is kapok, mi abban az izgalmas?
2018. dec. 24. 01:02
 12/14 anonim ***** válasza:
69%

Szilikon. Nem kell csereltetni. Meg tudjak ugy csinalni,hogy nem tudja megmondani egy ferfi se ,hogy szilikon. ( Nekem ez a tapasztalatom.)

Csinaltasd meg,ha olyat akarsz.

N

2018. dec. 24. 02:18
 13/14 Rockarc ***** válasza:

En is az elsore szavazok, azzal teljesen ki lennek bekulve. Ha nagyon meg akarod csinaltatni, akkor is szolidabbra, a masodik mar boven tulzas.

42F

2018. dec. 24. 02:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia, az én melleim is lógnak, két kis gyerekem van, sokáig szoptattam őket. Sajnos a természet így működik. Engem nem zavar, férjemet nem zavarja, így maradnak úgy, ahogy vannak. Pedig ha nagyon szeretném, szűkösen, de kitudnánk spórolni egy implantátumot. Nincs igényünk erre.

Van párod? Ő mit szól hozzá?

2018. dec. 24. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!