Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lógó mell, vagy szilikon inkább?
Ha egy fiatal nőnek (30 alatt) ennyire lóg a melle:
Akkor érdemesebb inkább egy felvarrás + szilikon implantátum műtétre összespórolni?
Nagyjából ilyen eredményért:
[link] (jobb oldalt)
(szilikon nélkül semmi értelme felvarratni, fél év és visszaesik)
A nagy mell értelemszerűen "lóg", hiszen húzza a gravitáció. Én is ezzel küzdöttem egy darabig, mert zavart, nagyon is. Viszont én inkább élek ilyen mellekkel, amit húz a gravitáció, de formás mellette és természetes, mintsem egy szilikoncicivel, aminek a fogása, az állása teljesen más. Én ezért nem vágdosom szét magam, jó vagyok így is.
Nagy mell hátránya elsősorban ez. Nem fog úgy állni, mint egy 75B-s cici és ez így van jól.
A párom eddig nem panaszkodott, szereti. A többi nem érdekel. :)
Nekem is inkább az előbbi, természetes, lógó! A szilikont nem bírom.
22/F :)
Nekem kicsi melleim vannak... örülnék ha lenne valami esésük, de soha nem plasztikáztatnám meg.
Ha nincs valami egészségügyi probléma, hülyeség a mellplasztika.
Húzzál melltartót, sport közben pláne.
Vannak feszesítő,kerekítő technikák, műtét nélkül, úgy hallottam.
Szilikont felejtsd el, rendszeresen újra kell cseréltetni, fertőzésveszély.
Az első képen előre néz a mellbimbó. Azzal semmi gondom. A második nem az ideális látván, a számomra. De attól nagyban függ, hogy kinek a melle...
De, ha TE nem tudsz megbarátkozni a melleddel, és van rá lehetőséged, akkor csináltattasd meg. De szerintem kicsivel kisebbre mint a képen látható végeredmény. Persze az egész alkatod arányait figyelembe véve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!