Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet egy férfinek valaha is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy férfinek valaha is egészséges párkapcsolata úgy, hogyha 16 évesen a sárga földig megalázta egy nő az egész iskola előtt?

Figyelt kérdés

Tehát az történt, hogy élete első barátnőjével 16 évesen megpróbáltak szexelni, de a srác annyira izgult meg annyira tapasztalatlan volt, hogy nem ment. Nevezetesen az volt a baj, hogy a nagy belső feszültségtől egész egyszerűen leblokkolt az agya és nem merevedett meg neki. És a lány ezt elég korrektül kezelte, nem az egész iskolának mondta el, csak a felének. A másik felét hagyta, hogy másoktól tudja meg. Akkor ragadt rá ilyen gúnynév, amit évekig el kellett viselni, hogy "Ficánka", meg úgy köszönt neki mindenki, hogy "Hogy ilyeg a figyeg?", tehát porig lett alázva az egész iskola előtt. Ekkor annyira megutálta a nőket, és olyannyira elszállt belőle minden tisztelet a nők iránt, hogy utána 10 évig rá se nézett nőkre, sőt félt a nőktől és utálta is őket.

Ezek után, ilyen előélettel és egy ilyen megrázó, megalázó élménnyel maga mögött, lassan 30 évesen szüzen lehet valaha normális, egészséges párkapcsolata nővel?

(A kérdés nem rólam szól, viszont megtörtént eset)

2018. dec. 22. 17:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Látom sokan nem tudnak olvasni, ez nem velem történt.

De ez amúgy nem egy egyszeri megaláztatás volt. Utána 2-3 évig mindenki köhögött rajta, lányok is, fiúk is, egyszerűen mindenki szarrá röhögte és alázta amiért nem ment neki a szex és ez elterjedt róla. Gondolj bele azért 2-3 évig minden nap megalázkodni és átélni, hogy körberöhögnek és gúnyolnak, mindezt egy lány miatt, elég mély sebeket tud hagyni nem?

2018. dec. 22. 19:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szimplán gyenge ez a srác, kifogásnak használja fel ezt ami vele történt, szánalmas. Engem módszeresen, 6 éven keresztül aláztak meg női mivoltomban, mégsem lettem nyomorék, 1-2 éven belül kijöttem belőle és imádom a férfiakat. Nem akar változni és felelősséget vállalni az életéért, ennyi. 26/N
2018. dec. 22. 19:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Először is az ilyen pitsák fejét tényleg bele kell verni a falba. Már elnézést.

Hányinger ami veled történt.

Engem általános iskolától gimnáziumig mindig betaláltak férfiak, fiúk, általánosba ráadásul szemüveges, duci lány voltam, aki lassú is, volt, hogy összerugdostak, volt hogy a falra írták ki, hogy dögölj meg dagadt k..., egyszer leverték a fejemről a szemüveget és eltört de csak röhögtek, soroljam? Gimnáziumban meg egy másik fiúbanda pécézett ki, volt olyan év, hogy a vécére nem mertem kimenni szünetben.

Többször támadtak meg utcán, fogdostak, zaklattak.

Most harmincas vagyok, de még egy éve is belém kötött egy falka fiatal srác, mert egyedül vártam a buszra télikabátban, minden ok nélkül megkaptam az nézzétek az ostoba rib-cot hogy mered maga elé.

Ezzel az erővel nekem olyan masszív férfigyűlöletem lehetne. De közben ismerek egy csomó normális férfit, fiút. Ilyenek társaságát kell keresni nőben is.

Beléd egy lány kötött, aztán már vegyesen fiúk is, amúgy borzalmas lehetett, átérzem, mert az emberek nagy része undorító tud lenni falkában. Én is félek az emberektől, nagy nehezen lett barátom mégis. De ezért ne gyűlölj idegen nőket. Anyud és a rokonaid egy része is nő.

Ami veled és velem történt az nagyon is gyakori, csak mindeni máshogyan dolgozza fel (nem kell szégyellned, nem kell úgy kiírni a kérdést, hogy mással történt meg, ha tényleg nem veled, akkor elnézést).

2018. dec. 22. 19:20
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
14év nem volt elég a feldolgozásra? Szexuálterapeutát javaslok.
2018. dec. 22. 19:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Bocs, de megalázás sokakkal történik az iskolában, nem vagy egyedül, mégis túllépnek rajta.

Nekem egyszer mondta az egyik osztálytársam, hogy jó csaj lennék, csak a fejemet és a zeszemet kéne kicserélni (tehát mindent)

Napi szinten csúfoltak aszeplőim miatt, sőt elhíresztelték, hogy fertőző betegség, így tényleg senki nem akart a közelemben lenni.

Ha valakit mellém ültettek, akkor az a pad legszélére ült, és ahogy csak tudott, alázott.

A csajok mindenért szekáltak. Nem voltunk gazdagok, tesóm levetett ruháit hordtam, és a tesóm fiú... Nem voltam képben sem zenei téren, és a pasiknak sem voltam a kedvence... elterjedt, hogy biszex vagyok, aztán az, hogy homo. Nagyon sokszor belém kötöttek, ha engem valahová beválogattak, akkor finnyogtak miatta. Tesiórán engem nem választottak, hanem oda mentem, ahová maradtam. Mindig fújogás lett a vége.

Egyszer két srác az osztályomból elkapott iskolába menet és letepert, a hóban fürdette az arcomat, és nyomtak a föld fele, hogy "egyél te kis együgyű Pulykatojás". Egyszer pedig valaki belém nyomta a ceruzát a két ujjam közötti puha részbe, hogy hallja, "hogyan visít a Prüntyőke". Ő viccesnek találta, én nem. Keresztül szúrta a húst.

Ennek ellenére nem vagyok férfigyűlölő, és embergyűlölő sem. Bár tettek róla, hogy jól megválogassam felnőtt koromra, hogy kivel barátkozom és mennyire későn tudjak feloldódni emberek közelében.

2018. dec. 22. 22:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb embert valamilyen módon alázták meg gyerekkorában. Engem pl számtalanazor, mert túlsúlyos kisgyerek voltam. Nyilván trauma, de úgy gondolom, egy felnőtt ember már nem foghatja a sikertelenségeit erre. Ha kell, menjen el pszichológushoz, legyen annyira tudatos, hogy túl tud lépni ezeken a dolgokon.
2018. dec. 23. 01:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Igazából a sráctól függ. Van, aki jobban fel tud dolgozni egy ilyen traumát, más kevésbé - aki úgy érzi, emiatt nem tud továbblépni, annak pszichológust vagy pszichiátert ajánlok. Amúgy sztem ha lelkileg rendbe szedi magát, és kiöl magából minden nőgyűlöletet, és tudja, hol keresse a nőt (pl. nem a top10-es csittyfitty luxy instalibuskák között keresgél, mert ott valszeg kiröhögik, amiért szűz), akkor sztem lehet normális kapcsolata.
2018. dec. 24. 00:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet, ha hajlandó vagy időt és energiát fektetni abba, hogy feldolgozd ezeket a téged ért sérelmeket, ha önmagadtól nem megy, akkor szakember segítségével. Továbbá megpróbálod elfogadni, hogy ezeknek az évekkel ezelőtti történéseknek csak akkor van ekkora hatása az életedre, ha te hagyod, hogy ilyen szinten befolyásoljanak téged.
2018. dec. 25. 01:04
 19/19 anonim ***** válasza:

Lehetne neki akaraterővel. Viszont elmondom női oldalról ez hogy nézne ki: neki kéne a terapeutájának, lelki szemetesének lenni és vég nélkül hallgatni a bezzeg a nők litániát. Ha TÉNYLEG el tudná ezt engedni akkor természetesen ő is boldog lehet, csak az a gyanúm, hogy a második nőnek kéne megenni, amit az első főzött.

Meg tudja állni az a férfi, hogy a következő nőt büntesse az első és a világ összes nőjének bűnéért? Tudná őt személyként kezelni nem pedig az arctalan női massza egyik mintájának? Egyedül rajta áll vagy bukik a dolog. Sok sikert kívánok neki.

2018. dec. 25. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!