Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Magyar ember nem vesz meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Magyar ember nem vesz meg semmit, mielőtt ki nem próbálta volna", jó ezt meg is értem, de akkor miért végzödik vállásal a házasságok 65%-éka?

Figyelt kérdés
2018. dec. 20. 18:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Van, hogy elromlanak a jó dolgok.
2018. dec. 20. 18:04
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Mert ez nem így működik.
2018. dec. 20. 18:07
 3/18 anonim ***** válasza:
51%

Mert nem azt "próbálja ki" végül a "vevő", amit "meg készül venni". Ez meg már csak a pénztártól való távozás után szokott kiderülni.

Ezt kb értsd úgy, hogy miután megházasodtál mondja el a 65%, hogy mi a "semmi", a "mi a baj ? semmi!" kezdetű párbeszédben.Ez azért probléma, mert vannak dolgok, amik mindegy mennyit vagytok együtt, mennyire vagytok meg jól, nem fognak változni, aztán ilyenkor pech, mert válnak.

32/f

2018. dec. 20. 18:09
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Mert amit megvesz, azt egy idő után meg is unja.
2018. dec. 20. 18:13
 5/18 anonim ***** válasza:
Mert "pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el". :)
2018. dec. 20. 18:13
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem fontos a hűség. Akkor miért vagyok szemét, ha esküvő előtt letesztelem egy barátnővel a kedves párom, hogy ő mennyire hűsèges?
2018. dec. 20. 18:15
 7/18 anonim ***** válasza:
80%
Talán mert a házasság nem termék vásárlás? Szerintem maga ez a hozzáállás az alapvető hiba.
2018. dec. 20. 18:15
 8/18 anonim ***** válasza:
50%

Az emberek a csúcson, szerelmük magaslatán házasodnak, amikor vakok, felruházzák a másikat olyan tulajdonságokkal, amit szeretnének látni.

Fel érsz egy hegytetőre, boldog vagy, nem látsz mást, mint sikert, boldogságot,gyönyörű kilátást.

Kérdem én? Meddig lakhatsz a hegytető kilátójában?

El kell indulni. De csak lefelé tudsz, nincs fentebb..

2018. dec. 20. 18:17
 9/18 Lazy Lover ***** válasza:
mert ostobák nem hagynak időt hogy megismerjék egymást
2018. dec. 20. 18:18
 10/18 anonim ***** válasza:

"Meddig lakhatsz a hegytető kilátójában?"

Ha a saját magad számára komfortossá építteted / építed, és elégedett vagy azzal, amit az adott környezet nyújtani tud, akkor akármeddig.

2018. dec. 20. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!