Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakit megolelek, elkepzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit megolelek, elkepzelheto, hogy az ember nyakan rajta marad a parfum illat? Nem erosen, hanem lagyan

Figyelt kérdés

#parfüm #noi illat
2018. dec. 4. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egyértelmű,hogy rajtamarad. Egy jó minőségű parfümöt sokáig megérzel.

Tehát ha félre akarsz lépni a parfümhasználat tilos! :)

2018. dec. 4. 19:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem en akarok 🤣 paromon ereztem. Amugy inkabb az arca es a nyaka talalkozasanal volt az illatmaradvany. Ha kicsit borostas az arca akkor jobban rajta maradhat az illat? Atment egyik cdaj haverja hozza
2018. dec. 4. 19:17
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Na ott akkor action volt😀Részvétem a pasi miatt, de legalább így lebukott.
2018. dec. 4. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
..én gyanakodnék..
2018. dec. 4. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy lágy öleléstől tuti nem, mert ott nem szokás összedugni a nyakat szorosan. De egy komoly öleléstől, szextől mindenképp. A kérdés, hogy minek ölelget más nőket a párod? Nyitott kapcsolatban éltek, vagy csak most jöttél rá, hogy megcsal?
2018. dec. 4. 20:16
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

"Átment az egyik csaj haverja"

Na, ilyen pasi se kéne...

2018. dec. 4. 20:17
 7/11 A kérdező kommentje:

Neki van lany baratja, akire tesokent tekint. (Nem kerem a rosszalo kommenteket)

En elfogadom. Engem mas dolgok zavarnak a lannyal kapcsolatban. Epp ezert vagyok a szakitason. Mert o nem fog megvalni a baratocskajatol,en meg nem fogom ezt tovabb elviselni. Es kerdore is szeretnem vonni, volt-e valami vagy nem. Amugy mas erre utalo jel nincs

2018. dec. 4. 20:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Simán.
2018. dec. 4. 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért kínzod magad még mindig ezzel a sráccal? Nekem egy pasim sem volt ilyen, pedig nem vagyok egy csúcskategóriás bombázó, mégsem barátnőzött mellettem egyik sem. Ne hagyd magad megalázni. Ha nem érti meg, hogy zavar téged ez, és direkt provokálja a féltékenykedést, én azért se adnám neki meg ezt az örömöt. Egyszerűen csak otthagynám, és kész. Kár megkeseríteni vele az életed, és a személyiséged is eltorzul tőle. A végén totál zakkant leszel, és ha találkozol egy normális pasival, amellett is rémeket látsz majd. Megéri? Szerintem nem.
2018. dec. 4. 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:
#7 Azzal nincs semmi baj, ha valakinek vannak ellenkező nemű barátai is(bár én személy szerint ebben nem hiszek), és mondjuk nagyobb baráti társaságban találkozik/találkozunk velük. De az, hogy átmennek egymáshoz és kettesben töltenek időt..na ne szórakozz már, nekem ez biztosan nem férne bele, tök egyértelmű, hogy kúrnak.
2018. dec. 5. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!