Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként lehetek feminista? Ez alapján az vagyok?
Figyelt kérdés
Én a lányokat jobbnak,erősebbnek tartom a fiúknál.Azért próbálok küzdeni,hogy elég jó legyek,méltó legyek egy lányhoz.Szerintem egy lánynak joga van arra,hogy bárhol,bármilyen helyzetben megüssön,megverjen,megharapjon egy fiút,akár durván is.Szoktam látni,hogy egy lány fejbecsapkodja a fiúkat.Ilyenkor mindig gondolom hogy ez milyen jó dolog és bárcsak engem is bántalmazna egy csaj.2018. dec. 18. 20:15
1/25 anonim válasza:
Ez nem feminizmus. Bárki lehet feminista _de az épo az egyenjogúságot jelenti. Hogy egy nő is szavazhat, vezethet céget ugyanannyi fizetésért, egyetemre járhat stb...
2/25 anonim válasza:
Te nem feminista vagy, hanem egy cuckold fétises nyomorék.
3/25 anonim válasza:
Kérdező, Te nem feminista vagy, hanem végtelenül ostoba. Vagy csak troll.
4/25 anonim válasza:
Jobb esetben troll vagy, rosszabb esetben beteg.
5/25 anonim válasza:
Nem, benned túlnyomás uralkodik. Óva intek mindenkit attól, hogy felszúrjon, ütögessen vagy sugárzó hőnek tegyen ki.
Ha ezt később reagálod le, mint ahogy felállok a budiról, lehet, hogy eszembe jut még más is.
32/f
7/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cuckold fétises.Azt akarom,hogy fizikálisan bántalmazzon,nem azt hogy megcsaljon.
2018. dec. 18. 20:24
8/25 anonim válasza:
Papucs pasi vagy. Fogadj fel egy dominát, aki szétver téged, ha erre vágysz.
9/25 anonim válasza:
Elzárva tárolandó. Napfénytől védendő. Elhelyezése hulladékként, biztonságos módon.
32/f
10/25 anonim válasza:
Ha nő lennél, ilyen gondolkodással femináci lennél. "Fiúként" pedig öngyűlölő. Pszichológust javasolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!