Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vennétek neki ajándékot?
Közeleg a karácsony, gondolkodtam, hogy vehetnék valami ajándékot a barátomnak. Ami egy kicsit elbizonytalanított, hogy ő tavaly nem vett nekem karácsonyra. Jól érzem, hogy attól még vennem kellene neki? Talán mégis az az igazi, ha önzetlenségből adok neki meg amúgy az volt az első karácsonyunk együtt. Akkor azért én elmondtam neki, hogy nekem rosszul esett, mert amúgy én vettem neki. Nyilván nem az árán van a lényeg, nekem a figyelmesség számít. Viszont amúgy karácsony után nem sokkal a szülinapomra meg felköszöntött. Meg, amúgy nem mondhatnám, hogy sose kapok tőle semmit, mert volt, hogy máskor csak sima hétköznap hozott nekem egy bonbont. Meg, mondom a szülinapomra is. De ha mégse venne nekem, akkor ciki lenne ha én adok, nem?
Bár tavaly már látta rajtam, hogy nekem fontos a karácsony és hogy rosszul esett hogy nem adott semmit.
Fú... Az élet nagy kérdései... Bocsi, de döntsd már el mit akarsz, te ismered a legjobban, ne mi mondjuk meg neked hogyan viselkedj! Ennyire nem lehetsz önállótlan...
De hogy könynebb legyen, leírom a felmerült lehetőségeket:
a, megkérdezed, hogy ajándékoztok-e idén egymásnak
b, veszel neki valamit és odaadod
c, megvárod, amíg ő ad neked valamit aztán te is előkapod a sajátodat
d, nem veszel neki semmit, lesz ami lesz
e, szakítasz
Nem tudom, lehet még nem voltatok olyan régóta együtt tavaly ilyenkor?
Amúgy amikor mi fél évesek voltunk, tök meglepődtem, és a párom is. Én azon, hogy ő nem adott semmit, ő meg azon, hogy én adtam neki... :D Mivel ő azt hitte, hogy én nem fogok, végül nem is vett semmit, pedig akart.
Én meg apróságot adtam, de olyat, amire a mai napig emlékszik és vitte be a szüleinek is mutogatni, látszott, hogy örült neki! :)
Válaszolva a kommentes kérdésedre: nekem az lett volna az első, hogy megkérdezem, idén ajándékozunk-e egymásnak?
De ha te amúgy is szeretnél neki adni, akkor adj! Ennyi. Nem lesz belőle semmi. Én is megvettem neki az ajándékát úgy, hogy elég nagy hullámvölgyben vagyunk és szakításról is szó volt.. Mégis tudom, hogy annak örülne ezért megvettem neki, mert úgy gondolom, megérdemli.
A legtisztább ha rá kérdezel mondjuk h " Na és szívem, idén karira van valami kívánságod? vagy mit szeretnél? stb...
Am Én a helyedben vennék neki, mert tény h kicsit gáz volt tavaly h már együtt voltatok, te vettél neki ajándékot ő meg le sem sz..ta,de legalább te figyelmesebb vagy, és adni mindig jobb mint kapni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!