Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vennétek neki ajándékot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti vennétek neki ajándékot?

Figyelt kérdés

Közeleg a karácsony, gondolkodtam, hogy vehetnék valami ajándékot a barátomnak. Ami egy kicsit elbizonytalanított, hogy ő tavaly nem vett nekem karácsonyra. Jól érzem, hogy attól még vennem kellene neki? Talán mégis az az igazi, ha önzetlenségből adok neki meg amúgy az volt az első karácsonyunk együtt. Akkor azért én elmondtam neki, hogy nekem rosszul esett, mert amúgy én vettem neki. Nyilván nem az árán van a lényeg, nekem a figyelmesség számít. Viszont amúgy karácsony után nem sokkal a szülinapomra meg felköszöntött. Meg, amúgy nem mondhatnám, hogy sose kapok tőle semmit, mert volt, hogy máskor csak sima hétköznap hozott nekem egy bonbont. Meg, mondom a szülinapomra is. De ha mégse venne nekem, akkor ciki lenne ha én adok, nem?

Bár tavaly már látta rajtam, hogy nekem fontos a karácsony és hogy rosszul esett hogy nem adott semmit.

2018. dec. 16. 15:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Pontosítás: mikor ez volt, hogy mondta, hogy még senkitől se kapott ennyi mindent, ezt azt hiszem a névnapjára adtam neki. Szerintem mintha elérzékenyült volna. Nem könnyezett, de látszott rajta.
2018. dec. 16. 15:55
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg...talán...ha úgy esik...netán megkérdezhetnéd, hogy ő mit tervez, kert neked ez egy fontos gesztus.
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg ne gondolkodj annyit feleslegesen. Adj neki valami kisebb dolgot, ha szereted!

Ha nem kapsz vissza semmit (annak ellenére, hogy tavaly megbeszéltétek), majd akkor lehet agyalni, hogy kell-e neked ez a kapcsolat.

14/24 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem csak nem számított rá akkor még, hogy kap tőled, meg még friss is volt még a kapcsolat. Szerintem meg, ha nem kell neki külön apropó, hogy még lépjen valamivel, akkor nagyon nincs is okod panaszra.

32/f

2018. dec. 16. 15:58
 15/24 A kérdező kommentje:

Közben köszönöm a válaszokat! Igazából még ha nem is venne nekem semmit, akkor is nehéz lenne elgondolkodnom, hogy hagyjam-e ott mert amúgy meg sok mindent megtett már miattam. Meg nagyon sokszor számíthattam rá rosszabb időszakokban is.

:/ Mi a jobb: ha rákérdezek nála konkrétan, ahogy az egyik válaszoló írta, vagy ha veszek neki valamit és akkor kiderül, hogy ő is ad-e nekem valamit?

2018. dec. 16. 16:00
 16/24 A kérdező kommentje:
Szerintem nem hagynám el, csak mert nem vesz nekem esetleg semmit, bár rosszul esne. A kommentben írt kérdésre ki mit tanácsol?
2018. dec. 16. 16:01
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen történt már velem is,nem számitottam rá,hogy kapok ajándékot,ezért én nem is vettem.

Bevallom olyan cikibe éreztem magam,ne tudd meg!Szerintem az idén gondolni fog rád.

2018. dec. 16. 16:16
 18/24 anonim ***** válasza:
A helyedben vennék valamit. Ha ő nem ad neked semmit, az az ő szegénységi bizonyítványa, nem a tiéd. Viszont én is elgondolkodnék, mennyit is érek neki, ha idén sem ad semmit azok után, hogy tavaly mennyire megbántott téged.
2018. dec. 16. 16:24
 19/24 anonim ***** válasza:

De miért nem kérdezed meg tőle? Miert a mi vélemènyünk kell ahoz h tudd hogy kell e venned neki valamit?!

Én màr a kapcsolatunk elejèn megkérdeztem tőle hogy vegyünk e egymásnak? Megbeszéltül hogy igen. Ennyire nehéz a kommunikàció a mai világban.

2018. dec. 16. 16:41
 20/24 A kérdező kommentje:
Azért nem kérdeztem ra tavaly mert nekem egyértelmű volt hogy igen. Most viszont lehet, hogy meg kellene várnom, hogy ad-e valamit mivel tavaly beszéltünk erről és ha fontos vagyok neki akkor vesz valamit hiszen tudja hogy örülnék neki.
2018. dec. 16. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!