Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vennétek neki ajándékot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti vennétek neki ajándékot?

Figyelt kérdés

Közeleg a karácsony, gondolkodtam, hogy vehetnék valami ajándékot a barátomnak. Ami egy kicsit elbizonytalanított, hogy ő tavaly nem vett nekem karácsonyra. Jól érzem, hogy attól még vennem kellene neki? Talán mégis az az igazi, ha önzetlenségből adok neki meg amúgy az volt az első karácsonyunk együtt. Akkor azért én elmondtam neki, hogy nekem rosszul esett, mert amúgy én vettem neki. Nyilván nem az árán van a lényeg, nekem a figyelmesség számít. Viszont amúgy karácsony után nem sokkal a szülinapomra meg felköszöntött. Meg, amúgy nem mondhatnám, hogy sose kapok tőle semmit, mert volt, hogy máskor csak sima hétköznap hozott nekem egy bonbont. Meg, mondom a szülinapomra is. De ha mégse venne nekem, akkor ciki lenne ha én adok, nem?

Bár tavaly már látta rajtam, hogy nekem fontos a karácsony és hogy rosszul esett hogy nem adott semmit.

2018. dec. 16. 15:32
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

Nem tudhatom előre, hogy esetleg ad-e nekem valamit vagy nem. De ti a helyembe vennétek neki valamit?

Számomra azért is jó az ajándékozás, mert az ünnep része de amúgy is, én ezzel is kifejezem, hogy szeretem.

2018. dec. 16. 15:33
 2/24 anonim ***** válasza:
84%

Ti mégis minek vagytok együtt? Szerintem, ha te azon agyalsz, hogy adj-e neki valami ajándékot, akkor nem sokat érhet a kapcsolatotok.

Tudod én annak a fiúnak is adtam ajándékot, aki nem is a párom. Tudtam, hogy ő biztosan nem fog adni semmit sem nekem. Hogy miért? Mert szeretem, és jó érzés volt kedvesnek lenni vele.

2018. dec. 16. 15:38
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Másfelől meg sértődés helyett kommunikálni is lehet, hogy nála szokás-e egyáltalán ajándékot adni karácsonyra!
2018. dec. 16. 15:39
 4/24 A kérdező kommentje:

Amúgy szeretem, nagyon is... csak azért rosszul esne, hogy ha nem adna nekem semmit mivel már tavaly is látta rajtam, hogy örültem volna neki...

Persze, ha meg én nem veszek neki valamit, és ő nekem, az is rosszul sülne el.

Szerintem veszek neki valamit, van is ötletem, hogy mit.

De azért elfogadom a válaszokat.

2018. dec. 16. 15:42
 5/24 A kérdező kommentje:

15:39-nek köszönöm a választ! Tavaly amúgy az volt, hogy a szüleinek vett ajándékot, azt a szemem előtt és nekem meg nem.

Bár mondom, utána meglepett dolgokkal ünnep nélkül is meg szülinapra is.

2018. dec. 16. 15:43
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
de azért az milyen már, hogy a barátja nem ad neki semmit karácsonyra... jézusom, oké hogy én nem szeretem a karácsony mert megutáltatták velem, de attól még másnak nem rontanám el...
2018. dec. 16. 15:44
 7/24 anonim ***** válasza:
75%

Vegyél neki. Max kikapod a kezéből, ha idén sem ad semmit :D. De nyugi, idén már biztos kapsz.

32/f

2018. dec. 16. 15:49
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

"a szüleinek vett ajándékot, azt a szemem előtt és nekem meg nem"

Ja. Hát akkor utána kellett volna elgondolkodni, hogy tulajdonképpen ez a fiú mire is tart téged. Megkérdezted tőle, hogy téged miért nem ajándékozott meg?

2018. dec. 16. 15:50
 9/24 A kérdező kommentje:

Tavaly elmondtam neki, hogy ez nekem rosszul esett. Akkor végül valahogy megbeszéltük. Különben a családon belül se valami nagy dolgokat vesznek egymásnak, vagyis nem olyan sok mindent. Apróságokat csak.

A szüleinek se vett sok mindent.

Igazából én szerintem veszek neki, de rosszul esne, ha megint nem venne nekem semmit, mikor megbeszéltük tavaly.

Hozzá kell tenni, hogy amúgy nagyon sok mindent megtesz nekem, meg azért számíthattam rá sokszor, érzem, hogy azért szeret szóval azt se mondhatom, hogy azért nem vett tavaly, mert nem szeret.

2018. dec. 16. 15:50
 10/24 A kérdező kommentje:

15:50: igen, megbeszéltem ezt vele. Szerintem neki valahogy nem jutott eszébe, hogy nekem vegyen valamit. Meg amúgy szerintem arra se számított, hogy én neki.

De azért tegyük hozzá, hogy amúgy máskor is volt egy sima hétköznap, hogy meglepett valamivel. Ezért nem értettem, hogy pont karácsonykor miért nem.

Utána viszont minden alkalomra kaptam tőle valamit, szülinapomra, nőnapra is. Meg ünnep nélkül is meglepett csokival, bonbonnal.

Amúgy, mikor több mindent vettem neki egyszer, nemcsak egy tábla csokit, vagy valami (sima hétköznap szerintem elég annyi is mert a gesztus a lényeg), akkor meg volt lepve és mondta, hogy még senkitől nem kapott ennyi mindent.

2018. dec. 16. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!