Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sacc per, százról hány százalé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sacc per, százról hány százalékra csökkenne az esélyem, ha ilyen nőt szeretnék akit vázolok?

Figyelt kérdés

-180+

-vékony

-szép arcú

-természetes

-hosszú haj

-nem tetovált

-nem hord ékszereket

-viszonylag zártan öltözik

-utálja a tűsarkút

-szűz

-17-24 közötti

-magyar

-meg akarja ismerni a párját szóval lassan haladna ismerkedéskor

-életrevaló

-bújós

-undorodik az análtól és a részéről adott oráltól

-szeretne majd 4+ gyereket

-nem frusztrálja a társa karrierje, nem kezd versengésbe, képes felfogni, hogy mindenünk közös

-felhozza a hibáimat

-felfigyel a nem hangemberekre is

-együttműködő

-vidám fej

csak mert kérdezgetik sokan, hogy "lányokkal mi a helyzet? mikor nősülsz?"

szeretnék egy számmal válaszolni magyarázatként..

elvileg 0 nem lehet

2018. dec. 14. 08:00
1 2 3
 21/26 AliceGamer ***** válasza:

# 20.

"magas várható kapcsolatéletkor"- ez kérlek szépen a kapcsolatban lévő (általában) 2 félen múlik.

És amiket írtál az kevés egy ÉRETT kapcsolatba.

2018. dec. 14. 13:51
 22/26 anonim ***** válasza:

Még lepődnék egy análfetisiszta szűzlányon, aki él-hal a szopásért :D

32/f

2018. dec. 14. 13:53
 23/26 A kérdező kommentje:
nem kell érett kapcsolat, elég egy mindhalálig boldog
2018. dec. 14. 13:56
 24/26 A kérdező kommentje:
más is válaszolhat még, az eddigiek tanúsíthatják, hogy senkire sem írkáltam privit..
2018. dec. 14. 15:02
 25/26 A kérdező kommentje:
eddig :)
2018. dec. 14. 15:14
 26/26 anonim ***** válasza:

Hát ja, nem őrülök meg érte. Nem érdekel hogy áll valaki pénzügyileg, de kizáró ok ha nem tud bánni a pénzzel. Végzettsége nem érdekel, én sem mentem egyetemre (jobb döntésnek véltem nem menni. Túl sok ellenérvem volt, egyrészt amiatt, hogy miben látom az élet értelmét), annak ellenére, hogy értelmes vagyok. Egyetem nélkül is feltalálhatja az ember magát, főleg ha van esze.

Én is egy életreszóló kapcsolatot keresek, nem érdekelnek a futókalandok, ezért is vagyok még szűz, másrészt meg mert hozzám hasonló személyiséget keresek, ami megnehezíti a keresést. Magasak a standardjaim, mivel én is sokat tudok nyújtani, és kb. 1-2 rossz tulajdonságom van, de ezek se folyamatosan állnak fenn. Amúgy nem szeretnék egy gyereket se, kb. 15%-om van úgy, hogy esetleg egyet bevállalnék, ha megtalálnám a majdnem tökéletes férfit számomra és ő gyereket szeretne

22/L

2018. dec. 14. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!